ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΤΟ PHOTOSHOP

Μάθε πως να δημιουργείς πανέμορφα και ονειρικά πορτραίτα που ξεχωρίζουν.
CraftiusPRO · 27/07/2021

Διάρκεια Μαθήματος : 2 ώρες και 20′

Το μάθημα είναι σε μορφή βίντεο και παίρνετε απεριόριστη πρόσβαση για να το δείτε όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε.

Δώσε τέλος στα βαρετά πορτραίτα και ανακάλυψε τεχνικές επεξεργασίας που θα κάνουν τα πορτραίτα σου μοναδικά και ξεχωριστά!

Μία από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας φωτογράφος πορτραίτου είναι τo να δημιουργήσει πορτραίτα που ξεχωρίζουν μέσα από ένα πραγματικά προσωπικό στυλ και ύφος.

Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις πώς να δημιουργείς ονειρικά πορτραίτα, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα  το δικό σου προσωπικό στυλ επεξεργασίας.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: το concept και το art direction της επεξεργασίας ενός πορτραίτου αποτελούν 2 βασικούς πυλώνες της δημιουργική διαδικασίας. Ο συνδυασμός τους με πειραματικές μεθόδους δημιουργούν νέες δημιουργικές δυνατότητες και μπορούν να προσφέρουν απροσδόκητα ελκυστικά αποτελέσματα.

Ο πειραματισμός όμως μπορεί να οδηγήσει σε άδικο χάσιμο χρόνου και απογοήτευση. Έχουμε την λύση!

Για αυτό ο βραβευμένος Stratos Agiani θα σου δείξει μια ολοκληρωμένη διαδικασία, βήμα βήμα, που θα σε βοηθήσει στο να δώσεις στα πορτραίτα σου μια μοναδική ονειρική όψη, διατηρώντας τα απαραίτητα περιθώρια πειραματισμού, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το δικό σου προσωπικό στυλ επεξεργασίας!

Σαν φωτογράφος είσαι μοναδικός. Δεν πρέπει να είναι εξίσου μοναδικό και το δικό σου στυλ επεξεργασίας;

Η απάντηση είναι ναι. Και με αυτό το μάθημα θα μπορέσεις να ανακαλύψεις το δικό σου, προσωπικό στυλ επεξεργασίας, γρήγορα!

O Stratos Agiani θα ξεκινήσει από το πιο θεμελιώδες στοιχείο: το πως κάνει τις λήψεις του για ονειρικά πορτραίτα. Θα μιλήσει για φακούς, ρυθμίσεις αλλά και θα δώσει συμβουλές για το πως να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες με τους φακούς που ήδη έχεις, ακόμα και αν είναι ΚΙΤ φακού όπως ο 18-55mm ή ο 55-200mm.

Στην συνέχεια θα σου δείξει πως να προετοιμάζεις κατάλληλα την κάθε λήψη, αλλά και πως να την ρετουσάρεις γρήγορα με το Adobe Camera RAW, κερδίζοντας ώρες επεξεργασίας.

Αμέσως μετά θα σε μεταφέρει στο κεντρικό περιβάλλον του Photoshop όπου και θα σου δείξει πως να χτίσεις βήμα βήμα το ονειρικό look και τα ειδικά εφέ!

 

 

 

Σου παρέχουμε ΟΛΑ τα αρχεία RAW και Photoshop, με όλα τα layers, για να ακολουθείς τα βήματα σωστά αλλά και να μάθεις γρήγορα.

Θα έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις τόσο τα Original RAW αρχεία όσο και τα τελικά PSD, με σκοπό να δεις ακριβώς πως ο Stratos δημιούργησε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ποιους απευθύνεται το συγκεκριμένο μάθημα
Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους που θέλουν να μάθουν πως να δημιουργούν ονειρικά πορτραίτα, να αναβαθμίσουν το προσωπικό τους στυλ επεξεργασίας αλλά και να ανακαλύψουν νέους και φρέσκους τρόπους επεξεργασίας.

Τι θα χρειαστείς;
Θα χρειαστείς βασικές δεξιότητες επεξεργασίας, και έναν υπολογιστή με το Adobe Photoshop.

Τι θα μάθεις

 • Ποιες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για λήψεις ονειρικών πορτραίτων
 • Πως μπορείς να βγάλεις ονειρικές φωτογραφίες με τους KIT φακούς σου
 • Τεχνικές ρετουσαρίσματος στο Adobe Camera Raw
 • Πως να δημιουργείς ονειρικό Bokeh στο Photoshop
 • Πως να κάνεις μη καταστροφική επεξεργασία
 • Πως να προσθέτεις overlays για ειδικά εφέ
 • Πως να προσθέτεις ένα μαγικό soft light look
 • Πως να κάνεις color grading για εκπληκτικά χρώματα και άπειρους συνδυασμούς
 • Το μυστικό όπλο για πανέμορφες φωτογραφίες
 • Πολλά μικρά και μεγάλα tips!

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος απο εδώ.

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+236 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 • 21 Κεφάλαια