ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ: MANUAL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

CraftiusPRO · 14/04/2020

Διάρκεια Μαθήματος : 1 ώρα και 43΄

Το μάθημα είναι σε μορφή βίντεο και παίρνετε απεριόριστη πρόσβαση για να το δείτε όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε.

Από 40,00 μόνο με 29,90

Μάθε τα πάντα γύρω απο το Manual πρόγραμμα της φωτογραφικής σου μηχανής και πάρε τον απόλυτο τεχνικό και εικαστικό έλεγχο!
Είναι γνωστό πως το manual πρόγραμμα δίνει στον φωτογράφο τον απόλυτο έλεγχο της μηχανής του. Του επιτρέπει να ελέγχει κάθε λειτουργίας της φωτογραφικής του μηχανής και κατ’επέκταση το τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα όμως είναι πως για πολλούς φωτογράφους το Manual πρόγραμμα φαίνεται να είναι δύσκολο τόσο στην εκμάθηση όσο και στον χειρισμό του.

Για αυτό τον λόγο ο βραβευμένος Stratos Agiani δημιούργησε ένα διαφορετικό μάθημα όπου θα σου διδάξει το Manual πρόγραμμα μέσα από μια πρωτοποριακή μέθοδο που για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάνει την εμφάνιση της.

Ο σκοπός είναι να μάθεις γρήγορα και εύκολα πως λειτουργεί το manual πρόγραμμα, μέσα από πολλά πρακτικά παραδείγματα και μια εντελώς νέα μεθοδολογία που θα σε βοηθήσει όχι μόνο να κατανοήσεις τα πάντα γρήγορα, αλλά και να βγάλεις μαγικές φωτογραφίες με την μηχανή σου άμεσα!

Ανακάλυψε πως είναι να έχεις τον απόλυτο τεχνικό και καλλυτεχνικό έλεγχο της φωτογραφικής σου μηχανής  και δημιουργησε τις φωτογραφίες που πάντα ονειρευόσουν.

 

Σε αυτό το μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani ξεκινάει δείχνοτας σου όλα τα μυστικά της λειτουργίας manual, κάνοντας την αρχή από το ISO, προχωρώντας στο διάφραγμα και την ταχύτητα και τέλος σε τεχνικές που σε μαθαίνουν πως να τα συνδυάζεις όλα αρμονικά για να ξεκλειδώσεις τις πραγματικές δυνατότητες της μηχανής και του εξοπλισμού σου! Στην συνέχεια σου δίνει πολλές ιδέες για το πώς να αξιοποιείς το manual πρόγραμμα σωστά, ανάλογα με το τι θέλεις να φωτογραφίσεις.

Όλα αυτά με ένα πρωτοποριακό τρόπο, μέσα από πολλά πρακτικά παραδείγματα και φωτογραφικές συνταγές.

Αν παρακολουθήσεις το μάθημα θα ξέρεις πλέον τα πάντα για την manual λειτουργία της φωτογραφικής σου μηχανής και θα μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Η θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

 • Τι είναι η λειτουργία Manual
 • Πότε πρέπει να χρησιμοποιούμε Manual και πότε όχι
 • Τι είναι το ISO και τί ρόλο παίζει στην Manual Λειτουργία
 • Πως να χρησιμοποιείς το διάφραγμα για να ελέγχεις το βάθος πεδίου και το φως σε Manual λειτουργία
 • Πως να παγώνεις αλλά και να καταγράφεις κίνηση ρυθμίζοντας αρμονικά το ISO και την ταχύτητα
 • Με ποιά σειρά να ρυθμίσεις ISO Διάφραγμα και Ταχύτητα σε κάθε περίπτωση και γιατί
 • Ποιές είναι οι πιο σημαντικές ρυθμίσεις για κάθε περίπτωση
 • Πως να αντιμετωπίζεις πρακτικά κάθε πρόβλημα που μπορεί να συναντήσεις
 • Ποιά ειναι τα όρια του Manual και πως να τα ξεπερνάς
 • Φωτογραφικές συνταγές με ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφία που θα δείς ( διάφραγμα , ταχύτητα, ISO ) για πορτραίτα, τοπία, κίνηση κλπ
 • Καθώς και πολλές μικρές και μεγάλες συμβουλές / tips

Το μάθημα είναι κατάλληλο για κάθε τύπο φωτογραφικής μηχανής.

Αυτό το μάθημα αποτελεί τον ιδανικό οδηγό για να μάθεις ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ το manual πρόγραμμα της μηχανής σου , και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια νέα σειρά φωτογραφιών που θα εντυπωσιάσουν, και όλα αυτά με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις!

Θα το βρεις αποκλειστικά εδώ, την ακαδημία φωτογραφίας της CraftiusPRO. Ξεκίνα να μαθαίνεις τώρα και πάρε απεριόριστη πρόσβαση για πάντα*!

 

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+424 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή
Από 40,00 μόνο με 29,90

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 • 14 Κεφάλαια