ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΙΘΕΡΙΑ Α/Μ ΤΟΠΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξει πως να πάρεις αυτό το τόσο εντυπωσιακό α/μ look που βλέπεις σε φωτογραφίες με μεγάλους χρόνους έκθεσης.

Σίγουρα θα έχεις δει Α/Μ φωτογραφίες τοπίου με μεγάλους χρόνους έκθεσης που έχουν αυτό το σχεδόν ονειρικό look. Μπορεί να έχεις δοκιμάσει και εσύ να βγάλεις κάτι ανάλογο μένα φίλτρο ND 10 stop.

Όπως και να έχει πιθανότατα θα αναρωτιέσαι πως οι φωτογράφοι παίρνουν αυτό το ιδιαίτερο Α/Μ Look που κάνει το νερό να δείχνει σαν «γάλα», αλλά και πως δίνουν στις λήψεις τους ένα σχεδον retro look.

Για να μάθεις τα μυστικά πίσω από ανάλογες λήψεις τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom.

Παρακολούθησε το. Η πολύ απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική που δείχνει ο Stratos μπορεί να σε εκπλήξει!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΙΘΕΡΙΑ Α/Μ ΤΟΠΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X