ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ!

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Στο σημερινό μάθημα Lightroom ο Stratos Agiani θα δείξει πως μπορεί κάποιος να αποκαλύψει / προσθέσει επιπλέον λεπτομέρεια και sharpening στις περιοχές που θέλεις, με χειρουργική ακρίβεια!

Όλοι λατρεύουμε τα Clarity και Sharpening sliders στο Lightroom, μίας και μπορούν να αποκαλύψουν κρυφή λεπτομέρεια στις φωτογραφίες μας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το κακό με αυτά τα sliders όμως είναι πως αποκαλύπτουν λεπτομέρειες και στις περιοχές που δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, όπως πχ σε ένα φλουταρισμένο φόντο.

Για αυτό ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεαν μάθημα Lightroom θα σου δείξε πως μπορείς να αποκαλύψεις εξαιρετική λεπτομέρεια στις περιοχές που μόνο χρειάζεται ( πχ μάτια, μαλλιά, ρούχα κλπ ) με χειρουργική ακρίβεια και με μη καταστροφικό τρόπο!

Η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να κάνει μικρά θαυματα και θα βοηθήσει στο να αποκαλύψεις όλη την λεπτομέρεια που μπορεί να καταγράψει ο εξοπλισμός σου, απογειώνοντας τις φωτογραφίες σου.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια