ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΩΡΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μάθε πως να ρετουσάσεις γρήγορα πολλαπλά πορτραίτα με την νέα δυνατότητα του Lightroom και κέρδισε ώρες επεξεργασίας στο νέο μας δωρεάν μάθημα!

Ρετουσάρισμα δέρματος στο Lightroom. Μία πονεμένη ιστορία ειδικά για φωτογράφους πορτραίτων και γάμου. Κάθε φωτογραφία θα έπρεπε να επεξεργαστεί στο Lightroom, μετά να κάνει μια βόλτα απο το Photoshop και μετά να επιστρέψει ξανά πίσω στο Lightroom.

Πλέον όμως υπάρχει μια λύση, που μπορεί να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα και να σε γλυτώσει ώρες επεξεργασίας και ρετουσαρίσματος! Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και μπορεί να δουλέψει εξαορετικά τόσο σε φωτογραφίες που θέλουν ρετουσάρισμα με ένα άτομο όσο και σε φωτογραφίες με πολλά.

Για να μάθεις αυτή την τεχνική παρακολούθησε το συγκεκριμένο βίντεο όπου δείχνω βήμα βήμα τι να κάνεις για να παίρνεις εκπληκτικά αποτελέσματα, γρήγορα κάθε φορά στο Lightroom!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΩΡΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X