ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΩΡΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Μάθε πως να ρετουσάσεις γρήγορα πολλαπλά πορτραίτα με την νέα δυνατότητα του Lightroom και κέρδισε ώρες επεξεργασίας στο νέο μας δωρεάν μάθημα!

Ρετουσάρισμα δέρματος στο Lightroom. Μία πονεμένη ιστορία ειδικά για φωτογράφους πορτραίτων και γάμου. Κάθε φωτογραφία θα έπρεπε να επεξεργαστεί στο Lightroom, μετά να κάνει μια βόλτα απο το Photoshop και μετά να επιστρέψει ξανά πίσω στο Lightroom.

Πλέον όμως υπάρχει μια λύση, που μπορεί να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα και να σε γλυτώσει ώρες επεξεργασίας και ρετουσαρίσματος! Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και μπορεί να δουλέψει εξαορετικά τόσο σε φωτογραφίες που θέλουν ρετουσάρισμα με ένα άτομο όσο και σε φωτογραφίες με πολλά.

Για να μάθεις αυτή την τεχνική παρακολούθησε το συγκεκριμένο βίντεο όπου δείχνω βήμα βήμα τι να κάνεις για να παίρνεις εκπληκτικά αποτελέσματα, γρήγορα κάθε φορά στο Lightroom!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια