ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ORANGE AND TEAL LOOK ΣΤΟ LIGHTROOM

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα δείξει πως μπορεί κάποιος να δημιουργήσει το εξαιρετικά δημοφιλές Teal and Orange Look που κυριαρχεί στα Social Media

Orange And Teal Look: ένας μαγικός συνδυασμός χρωμάτων που έχει ξετρελάνει τους πάντες! Ένα είδος επεξεργασίας που δημιουργεί ένα ιδιαίτερο Look στις φωτογραφίες πορτραίτων και τοπίων.

Πως όμως μπορεί κάποιος να το πετύχει και να καταφέρει αυτή την τόσο όμορφη αλλά πολύ λεπτή ισορροπία στις χρωματικές επεμβάσεις ώστε να πάρει εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς υπερβολές;

Την απάντηση θα δώσει σε αυτό το μάθημα Lightroom ο Stratos Agiani, δείχνοντας όλα τα βήματα, ένα πρός ένα, που χρειάζονται για την επιτυχία ενός καταπληκτικού Orange and Teal Look.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια