ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΑΚΟΜΑ 6 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας αναλύει ακόμα 6 λάθη που καταστρέφουν τις φωτογραφίες σου! 

Μετά από τα πολλά θετικά σχόλια που λάβαμε για το προηγούμενο βίντεο στο οποίο ο Stratos μίλησε για τα λάθη φωτογραφίας που μπορεί να καταστρέψουν τις φωτογραφίες σου, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ακόμα ένα follow up μάθημα φωτογραφίας αυτή την φορά με άλλα 6 λάθη που πρέπει να γνωρίζεις και να αποφεύγεις. 

Είμαστε σίγουροι ότι έχεις κάνει κάποια από αυτά αλλά να θυμάσαι ότι δεν είσαι μόνος! Τα έχουμε κάνει τόσο εμείς όσο και πολλοί άλλοι φωτογράφοι. 

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και άφησε τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σου από κάτω για να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί! 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η ανάλυση μιας φωτογραφικής μηχανής. Διαθέτω μία ΝΙΚΟΝ D3OOO 12MP εδώ και 6 χρονια και αναρωτιέμαι αν ήρθε η ώρα να αλλάξω το σώμα και να πάω στα 24 MP. Σημειωτέον, πηγαίνω συχνά ταξίδια και φωτογραφίζω τα πάντα,,,Ευχαριστώ.