ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΛΑΕΙ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για κάτι που μάλλον λείπει από τις λήψεις σου και δεν τις αφήνει να γίνουν εξαιρετικές φωτογραφίες!

Το ήξερες ότι υπάρχει κάτι που μπορείς να βάλεις μέσα στο κάδρο σου για να δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον και ομορφιά σε μια φωτογραφία; Ακούγεται περίεργο; Και όμως είναι αλήθεια. Με μία και μόνο αλλαγή στον τρόπο που βγάζεις φωτογραφίες μπορείς να απογειώσεις το φωτογραφικό σου αποτέλεσμα, να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες αλλά και να αναβαθμίσεις εικαστικά τις λήψεις σου, σε χρόνο μηδέν.

Μπορεί να έχεις δει αυτή την τεχνική σε πολλές φωτογραφίες αλλά μην το έχεις καταλάβει, επειδή λειτουργεί με τρόπο που αναβαθμίσει τις φωτογραφίες χωρίς να αποσπά την προσοχή του θεατή!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω αυτή την τεχνική καθώς και το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ώστε να δώσεις ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στις φωτογραφίες σου, χωρίς την αγορά επιπλέον εξοπλισμού.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε ένα κόλπο που θα κάνει τις φωτογραφίες σου αμέσως καλύτερες!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

Με εκτίμηση
Stratos Agiani
 

 

Ο νέος φωτογραφικός οδηγός σε ψηφιακή μορφή EBOOK φέρνει συμβουλές, ιστορίες και τεχνικές για να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου!

Μπες στην VIP λίστα αναμονής και απέκτησε τον με έκπτωση!

Ο συγκεκριμένος οδηγός απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους φωτογράφους μιας και περιέχει για κάθε παράδειγμα όλες τις τεχνικές πληροφορίες και ρυθμίσεις, καθώς και την εικαστική σκέψη πίσω απο κάθε φωτογραφία.

Μέσα σε 70+ σελίδες θα βρείς παραδείγματα, ρυθμίσεις, οδηγό αγοράς φακών, συμβουλες και ιστορίες που θα σε βοηθήσουν στο να ξεκινήσεις γρήγορα και με επιτυχία την φωτογραφία δρόμου, με τον εξοπλισμό που έχεις.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια