ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΑΝ ΟΙ ΑΣΠΡOΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τους λόγους που οι ασπρόμαυρες λήψεις σου δεν έχουν ενδιαφέρον καθώς και για το τι πρέπει να κάνεις για να τις μεταμορφώσεις σε εξαιρετικές φωτογραφίες!

Μερικές φοράς βγάζεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες και όταν τις βλέπεις στον υπολογιστή ανακαλύπτεις πως τελικά δεν έχουν το ενδιαφέρον που θα ήθελες. Δεν τραβάνε την προσοχή, δεν έχουν κάτι που να τις κάνει να ξεχωρίζουν και γενικά βρε παιδί μου δεν …..

Το ίδιο πάθαινα και εγώ πολλές φορές σε σημείο που άρχισα να απογοητεύομαι. Μέχρι που έκανα μερικές μικρές αλλαγές στον τρόπο που βγάζω τις φωτογραφίες και από τότε είδα τεράστια διαφορά προς το καλύτερο.

Μέχρι και διαγωνισμούς φωτογραφίας κέρδισα!

Και επειδή θέλω να βοηθήσω εσένα που μπορεί να αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα , στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ώστε να δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σου, και να τις κάνεις να ξεχωρίζουν!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε τεχνικές που θα κάνουν τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σου αμέσως καλύτερες!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

Με εκτίμηση
Stratos Agiani
 

 

 

 

Ο νέος φωτογραφικός οδηγός σε ψηφιακή μορφή EBOOK φέρνει συμβουλές, ιστορίες και τεχνικές για να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου, με EARLY BIRD TIMH ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

Ο συγκεκριμένος οδηγός απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους φωτογράφους μιας και περιέχει για κάθε παράδειγμα όλες τις τεχνικές πληροφορίες και ρυθμίσεις, καθώς και την εικαστική σκέψη πίσω απο κάθε φωτογραφία.

Μέσα σε 70+ σελίδες θα βρείς παραδείγματα, ρυθμίσεις, οδηγό αγοράς φακών, συμβουλες και ιστορίες που θα σε βοηθήσουν στο να ξεκινήσεις γρήγορα και με επιτυχία την φωτογραφία δρόμου, με τον εξοπλισμό που έχεις.

Απόκτησε τον ΝΕΟ φωτογραφικό οδηγό κάνοντας κλικ εδώ η στο κουμπι απο κάτω

 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια