ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ENVIROMENTAL ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό πρόγραμμα μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για ένα από τα αγαπημένα που «παρακλάδια» της φωτογραφίας πορτραίτου, που αξίζει περισσότερη προσοχή!

 

Όλοι γνωρίζουμε τι είναι φωτογραφικό πορτραίτο: ένας άνθρωπος στο επίκεντρο του κάδρου με θολωμένο πολλές φορές φόντο και χωρίς πολλές επιπλέον λεπτομέρειες.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο είδος κάδρου που είναι τα Environmental Portrait και είναι εξαιρετικά!

Τα environmental portraits έχουν σαν σκοπό να αναδείξουν τόσο το άτομο όσο και τον χώρο μέσα στον οποίο ζει, εργάζεται ή απλά υπάρχει. Έτσι δημιουργούνται ενδιαφέρουσες συνδέσεις ανάμεσα στο άτομο τον χώρο και τα αντικείμενα που είναι σε αυτόν, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας αναλύω τι είναι τα environmental portraits, ποια είναι τα στοιχεία τους καθώς και πρακτικές συμβουλές για εξοπλισμό και τεχνικές φωτογράφισης ώστε να βγάλεις τα δικά σου!

Enjoy!
Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα τότε θα σε ενδιαφέρει το μοναδικό στην Ελλάδα πακέτο με 50 ιδέες ποζαρίσματος. Σε αυτό το πακέτο θα βρεις 50 κάρτες με ποζαρίσματα που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα στην επόμενη σου φωτογράφιση και θα σε βοηθήσουν να ποζάρεις εύκολα και γρήγορα άτομα που δεν είναι μοντέλα, με καταπληκτικά αποτελέσματα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα λεπτομέρειες θα βρεις κάνοντας

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια