ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ENVIROMENTAL ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ

Στο σημερινό πρόγραμμα μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για ένα από τα αγαπημένα που «παρακλάδια» της φωτογραφίας πορτραίτου, που αξίζει περισσότερη προσοχή!

 

Όλοι γνωρίζουμε τι είναι φωτογραφικό πορτραίτο: ένας άνθρωπος στο επίκεντρο του κάδρου με θολωμένο πολλές φορές φόντο και χωρίς πολλές επιπλέον λεπτομέρειες.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο είδος κάδρου που είναι τα Environmental Portrait και είναι εξαιρετικά!

Τα environmental portraits έχουν σαν σκοπό να αναδείξουν τόσο το άτομο όσο και τον χώρο μέσα στον οποίο ζει, εργάζεται ή απλά υπάρχει. Έτσι δημιουργούνται ενδιαφέρουσες συνδέσεις ανάμεσα στο άτομο τον χώρο και τα αντικείμενα που είναι σε αυτόν, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας αναλύω τι είναι τα environmental portraits, ποια είναι τα στοιχεία τους καθώς και πρακτικές συμβουλές για εξοπλισμό και τεχνικές φωτογράφισης ώστε να βγάλεις τα δικά σου!

Enjoy!

Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα τότε θα σε ενδιαφέρει το μοναδικό στην Ελλάδα πακέτο με 50 ιδέες ποζαρίσματος. Σε αυτό το πακέτο θα βρεις 50 κάρτες με ποζαρίσματα που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα στην επόμενη σου φωτογράφιση και θα σε βοηθήσουν να ποζάρεις εύκολα και γρήγορα άτομα που δεν είναι μοντέλα, με καταπληκτικά αποτελέσματα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα λεπτομέρειες θα βρεις κάνοντας κλικ εδώ.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΤΡΙΠΟΔΟ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ Η ΟΧΙ;

Το τρίποδο αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πλέον απαραίτητα εργαλεία ενός φωτογράφου. Προσφέρει σταθερότητα, ευκολία κατά την φωτογράφιση αλλά και επιπλέον ξεκλειδώνει φωτογραφικές δυνατότητες και…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ.

Στο σημερινό πρόγραμμα μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για το πως μπορεί κάποιος να βγάλει φανταστικές φωτογραφίες πορτραίτου με φυσικό φωτισμό σε εσωτερικούς χώρους.   Όλοι…

Σχόλια