ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: TI ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

 Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας απομυθοποιώ το βάθος πεδίου και εξηγώ πως μπορείς να το αξιοποιήσεις για να βελτιώσεις τις φωτογραφίες σου, με απλή γλώσσα και παραδείγματα. 

 Τι είναι το βάθος πεδίου; Πως δουλεύει; Πως το ελέγχουμε και γιατί; 

 Είμαι σίγουρος πως ακούς «βάθος πεδίου» και νομίζεις πως είναι κάτι ιδιαίτερα τεχνικό ή δύσκολο. Θα το πω απλά και ας με πετάξουν μερικοί πέτρες: Βάθος πεδίου = πολύ ή λίγο θολό φόντο! Ορίστε, το είπα. 

 Οκ είναι λίγο υπεραπλουστευμένη η εξήγηση αλλά η αλήθεια εν απέχει και πάρα πολύ από αυτή. 

 Για αυτό τον λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας δείχνω μέσα από πρακτικά παραδείγματα τι είναι το βάθος πεδίου, πως λειτουργεί, και πως βοηθάει στο να βγάζεις καλύτερα πορτραίτα, τοπία, αντικείμενα και γενικά οτιδήποτε άλλο θέλεις! 

 Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και λύσε επιτέλους τον γρίφο του βάθους πεδίου, γρήγορα και εύκολα! 

 Καλή εκμάθηση! 

 Stratos A. 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Γεια σας, με ενδιαφέρουν πολύ αυτά τα μαθήματα. Όπως πάντα πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ πολύ. Και ενδιαφέρομαι επίσης για το θέμα των φακών. Και αν μπορείτε να μας πείτε ποιες κάμερες τραβούν διαδοχικές φωτογραφίες και μετά τις συλλέγουν αυτόματα κατά τη λήψη μικρών αντικειμένων. Ευχαριστώ.