ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξει πως με μια μικρή αλλαγή κατά την λήψη αντρικών πορτραίτων μπορείς να μεταμορφώσεις τις φωτογραφίες σου!

Η φωτογραφία αντρικού πορτραίτου απαιτεί πολλές φορές ιδιαίτερη προσέγγιση. Πολλές φορές πρέπει να δημιουργούν έντονα συναισθήματα και να προβάλλουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, υπάρχει ένα μικρό μυστικό που αν το ξέρει και το χρησιμοποιήσει κάποιος κατά την διάρκεια μίας φωτογράφισης αντρικών πορτραίτων μπορεί να πάρει μερικές εξαιρετικές λήψεις.

Ποιο είναι όμως αυτό το μικρό μυστικό ποζαρίσματος που κάνει τόσο μεγάλη διαφορά;

Παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και θα το μάθεις!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X