ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ STRATO AGIANI

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σου δείχνει πως φωτογράφισε μία σειρά προϊόντων, στον χώρο του πελάτη σε ελάχιστο χρόνο και με τρόπο που δεν θα περίμενες!

Μια επαγγελματική φωτογράφιση μπορεί να γίνει με ευκολία σε ένα στούντιο. Τι γίνεται όμως όταν ένας πελάτης χρειάζεται να γίνει η παραγωγή ενός φωτογραφικού υλικού στον χώρο του, σε πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα;

Ο Stratos Agiani θα σου δείξει πως ακριβώς έλυσε αυτό τον γρίφο της συγκεκριμένης φωτογράφισης.

Το Brief

Ο πελάτης είχε ανάγκη από μια σειρά φωτογραφιών για χρήση στα Social Media, αλλά τα προϊόντα ήταν αδύνατο να μετακινηθούν εκτός χώρου, οπότε θα έπρεπε να φωτογραφηθούν στο κατάστημα.

Επιπλέον η φωτογράφιση θα έπρεπε να υλοποιηθεί εντός 2 ωρών, μίας και αναμενόταν μεγάλη προσέλευση του κόσμου εντός καταστήματος, κάτι που θα δημιουργούσε πρόβλημα τόσο στην λειτουργία του καταστήματος όσο και στην φωτογράφιση.

[envira-gallery id=”16591″]

Για αυτό ο Stratos Agiani έπρεπε να βρει δημιουργικές λύσεις ώστε να μπορέσει να βγάλει εντυπωσιακές φωτογραφίες, χωρίς την χρήση στουντιακού εξοπλισμού on-site και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε πως υλοποιήθηκαν όλα αυτά, πως έγινε η φωτογράφιση αλλά και πως έγινε χρήση ενός φλάς και ενός ρεφλέκτορα 5-1 για την δημιουργία πραγματικά εντυπωσιακών φωτογραφιών.

Επιπλέον θα δείτε πρακτικές τεχνικές που θα σας εκπλήξουν τόσο με την ευρηματικότητα τους όσο και με τα αποτελέσματα τους!

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια