ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΡΟΜΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας μιλάμε για την φωτογραφία δρόμου, γιατί αποτελεί ίσως τον πιο αυθεντικό κλάδο φωτογραφίας και πως μπορείς να ξεκινήσεις να φωτογραφίζεις άμεσα.

Η φωτογραφία δρόμου είναι ίσως ο πιο δημοκρατικός κλάδος φωτογραφίας. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό και προσφέρει μοναδικές φωτογραφίες, στιγμές και συγκινήσεις.

Τί είναι όμως πραγματικά η φωτογραφία δρόμου; Ποιός ο σκοπός της; Και γιατί διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο είδος φωτογραφίας;

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα, και θα επιχειρήσει να ανοίξει ένα παράθυρο με θέα τον εκπληκτικό κόσμο της φωτογραφίας δρόμου, που τόσο πολύ λατρεύει.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ QUICKTIP ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΡΟΜΟΥ

Μάθε στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας ένα μυστικο που θα σε βοηθήσει στο να βγαλεις μοναδικά ατμοσφαιρικές φωτογραφίες δρόμου. Μερικές φορές θέλουμε να βγάλουμε φωτογραφίες δρόμου…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΡΟΜΟΥ. 5 ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας σου δίνει 5 πρακτικές συμβουλές, για να ξεκινήσεις από σήμερα να φωτογραφίζεις στους δρόμους!   Η φωτογραφία δρόμου αποτελεί ένα πανέμορφο κλάδο φωτογραφίας. Κάθε φορά συναντάς…

Σχόλια