ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: AYTOMATOΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ PHOTOSHOP ACTIONS

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Στο σημερινό μάθημα Photoshop o Stratos Agiani θα δείξει πως να αυτοματοποιείς τα πάντα στο Photoshop, ολοκληρώνοντας εργασίες που παίρνουν λεπτά σε….. δευτερόλεπτα!

Όλοι μισούμε τις επαναλαμβανόμενες εργασίες στο Photoshop. Το ίδιο ισχύει και για τις χρονοβόρες εργασίες που απλά απαιτούν να ανοιγοκλείνουμε μενού, παράθυρα και να δίνουμε συγκεκριμένες τιμές.

Γιατί; Επειδή μας καταναλώνουν υπερβολικά πολύ χρόνο, χρόνο που θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε κάνοντας κάτι πιο δημιουργικό.

Τι καλά που θα ήταν να μπορούσαμε να πάρουμε πίσω αυτό τον χαμένο χρόνο.

Είναι όμως κάτι τέτοιο δυνατό; Μα Φυσικά! Και το όνομα της λύσης; Photoshop Actions!

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πως να γλιτώσεις κυριολεκτικά ώρες επεξεργασίας  αξιοποιώντας τα Photoshop Actions, καθώς και το πως μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου Photoshop Actions που ταιριάζουν απόλυτα στο δικό σου Workflow.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια