ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop και επεξεργασίας φωτογραφίας ο Statos Agiani θα σου δείξει πώς να δίνεις μια ονειρική όψη στα πορτραίτα σου γρήγορα και μη καταστροφικά.

Πολλές φορές όταν βγάζουμε πορτραίτα θέλουμε μέσα από την επεξεργασία να βάλουμε την δική μας καλλιτεχνική πινελιά και ύφος, αλλά και να δώσουμε μια ιδιαίτερη όψη σε αυτά. 

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop και επεξεργασίας φωτογραφίας ο Βραβευμένος Stratos Agiani θα σου δείξει μια τεχνική που θα σου επιτρέψει να δημιουργείς πορτραίτα που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν. 

Θα μάθεις να χρησιμοποιείς τα εργαλεία του φίλτρου Blur Gallery με ένα μη συμβατικό αλλά άκρως δημιουργικό τρόπο ώστε να δίνεις στα πορτραίτα σου μια αιθέρια όψη που κανένας φακός δεν μπορεί να προσφέρει. 

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και αφήστε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σας από κάτω για να σας βοηθήσουμε αν χρειαστεί! 

Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις δωρεάν εγγραφή στην νέα μα κοινότητα όπου μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις γύρω από φακούς, φωτογραφικές μηχανές και τεχνικές φωτογράφισης, για να λάβεις απάντηση απευθείας από τον Stratos Agiani! 

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X