ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: 3 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΥΠΟΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop σου δείξω 3 τεχνικές επεξεργασίας ώστε να μετατρέψεις τις υποφωτισμένες σου φωτογραφίες σε ΕΠΙΚΕΣ λήψεις!

 

Υποφωτισμένες φωτογραφίες. Σε όλους μας έχει συμβεί. Μπορεί οι συνθήκες φωτισμού να είναι δύσκολες, μπορεί το φωτόμετρο της φωτογραφικής μας μηχανής ( που για να την αγοράσουμε δώσαμε ένα σκασμό χρήματα ) να μπερδεύτηκε ή μπορεί να ήπιαμε 1-2 ποτήρια τσίπουρο παραπάνω και να βάλαμε λάθος ρυθμίσεις!

Φαντάσου δε, αυτές οι φωτογραφίες να είναι από σημαντικές οικογενειακές στιγμές, διακοπές, από μια μοναδική στιγμή με το παιδί σου από επαγγελματική φωτογράφιση. Τι κάνεις; Πας σε μια γωνία και κλαις;

ΟΧΙ φυσικά! Όπως και να έχει μια σκοτεινή φωτογραφία δεν σημαίνει και το τέλος του κόσμου γιατί μπορούμε να την «σώσουμε» όχι με ένα, όχι με δύο αλλά με 3 διαφορετικούς τρόπους, με την βοήθεια του Photoshop.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω και τις 3 τεχνικές επαναφοράς υποφωτισμένων φωτογραφιών ώστε να μπορείς και εσύ να επιλέξεις την κατάλληλη τεχνική για κάθε περίπτωση και να παίρνεις εκπληκτικά αποτελέσματα, γρήγορα!

Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop όπου θα σου δείξω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις ώστε να λύσεις το πρόβλημα των υποφωτισμένων φωτογραφιών μια για πάντα!

Enjoy!

 

Έμαθες για ην Καλοκαιρινή προσφορά -35% στην ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση σε 100+ μεγάλα μαθήματα φωτογραφίας της Ακαδημίας μας και στα live σεμινάρια μας για 1 χρόνο;

Το αφεντικό τρελάθηκε ( ή έπαθε ηλίαση ) και δίνει -35% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή μας που προσφέρει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ σε:

  • 100+ μαθήματα φωτογραφίας
  • Live Online σεμινάρια κάθε μήνα
  • 6 ΝΕΑ μαθήματα κάθε μήνα

Ξεκλείδωσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για 1 ολόκληρο χρόνο και πάρε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ πρόσβαση σε μια ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ πηγή εκμάθησης φωτογραφίας και έμπνευσης.

Τώρα από 150,00 ΜΟΝΟ ΜΕ 99,90!

Πρόλαβε την προσφορά για όσο ακόμα «τρέχει» και μάθε τα πάντα για την φωτογραφική σου μηχανή και την τέχνη της φωτογραφίας με ρυθμό που εσύ καθορίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις μία από τις συνδρομές σε προσφορά!

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια