ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΩΣΕ ΕΠΙΚΟ SHARPENING ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ.

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω μια κλασσική αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο sharpening που θα αναβαθμίσει την λεπτομέρεια στις φωτογραφίες σου χωρίς την αγορά νέου εξοπλισμού!

 

Πως είστε; Εγώ στον κακό χαμό ακόμα! Βάζουμε τις τελικές πινελιές στον νέο μας χώρο ( studio φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης, λεπτομέρειες σύντομα ) και παράλληλα δημιουργούμε και νέα μαθήματα για εσάς!

Full speed ahead!

Πάμε στο σημερινό μάθημα. Επειδή ΌΛΟΙ και ΟΛΕΣ λατρεύετε την επιπλέον λεπτομέρεια στις φωτογραφίες σας, σας έχω ένα μάθημα ΦΩΤΙΆ που θα σας βοηθήσει στο να φέρετε στην επιφάνεια ΌΛΗ την λεπτομέρεια που μπορεί να καταγράψει η φωτογραφική σας μηχανή και φακοί.

Η τεχνική αυτή αποτελεί εδώ και χρόνια μια “κλασσική” μέθοδος επαναφοράς λεπτομέρειας αλλά εγώ θα την αναβαθμίσω δίνοντας σας μερικά χρήσιμα κόλπα που θα την κάνουν ακόμα καλύτερη!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν Photoshop και μάθε πως να δημιουργείς φωτογραφίες με εξαιρετική λεπτομέρεια χωρίς την αγορά νέου εξοπλισμού!

Lets GO!

 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μόνο 121 αντίτυπα πλέον διαθέσιμα απο την 2η έκδοση και πάμε για SOLD OUT ΞΑΝΑ ! Πρόλαβε το δικό σου!

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT της 2ης ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΗΣ!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτεςμε διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ιδέες φωτογράφισης
  • 120+πρακτικά παραδείγματα
  • 100ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια