ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΑ FLAT ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω μια τεχνική που θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά τα flat Πορτραίτα σου σε δυναμικές λήψεις.

Ο μαλακός φωτισμός είναι ιδανικός για πορτραίτα. Είμαι σίγουρος ότι το έχεις ακούσει.

Το πρόβλημα όμως είναι πως πολλές φορές οι λήψεις με μαλακό φωτισμό χάνουν σε δυναμισμό και δεν τραβούν την προσοχή του θεατή στο πορτραίτο.

Στο σημερινό μας δωρεάν μάθημα Photoshop θα αποκαλύψω μια τεχνική που θα σου επιτρέψει να μεταμορφώνεις flat Πορτραίτα σε δυναμικές φωτογραφίες με εξαιρετικό φωτισμό, διαχωρισμό θέματος από το φόντο αλλά και πολλά άλλα εντυπωσιακά στοιχεία, εύκολα και γρήγορα!

Enjoy! 

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για το Photoshop και την φωνογραφική σου μηχανή τότε πρέπει να δεις την συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης σε όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας μας.

Με μία πληρωμή παίρνεις απεριόριστη πρόσβαση σε 75+ μαθήματα φωτογραφίας, στα Live σεμινάρια που κάνουμε κάθε μήνα διαδικτυακά αλλά και σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια