ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΟΣ ΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΚΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ PHOTOSHOP

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σας δείξω πώς πολύ γρήγορα μπορείτε να εξομοιώσετε το μικρό βάθος πεδίου για πανέμορφες ονειρικές φωτογραφίες, με οποιοδήποτε φακό. 

 

Όλοι λατρεύετε το μικρό βάθος πεδίου. 

Λογικό μίας και δίνει ονειρική όψη σε μία φωτογραφία με εξαιρετικά θολό φόντο και προσκήνιο και επιπλέον τραβάει την προσοχή του θεατή απευθείας στο κεντρικό θέμα της φωτογραφίας. 

Για να πετύχει όμως κάποιος τέτοια αποτελέσματα πρέπει να έχει στην κατοχή του ακριβούς και γρήγορους φακούς έτσι δεν είναι; 

Όχι απαραίτητα. 

Στο σημερινό δωρεάν μαθήματα Photoshop θα σας δείξω πως μπορεί κάποιος με οποιονδήποτε φακό να πάρει ένα παρόμοιο και πανέμορφο εικαστικό αποτέλεσμα εξομοιώνοντας ρεαλιστικά το μικρό βάθος πεδίου με μερικά απλά βήματα και εργαλεία. 

 

Παρακολουθήστε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και αν έχετε οποιαδήποτε απορία είμαι στη διάθεσή σας. 

 

Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα μην ξεχνάς πως έχουμε 75+ μεγάλα μαθήματα φωτογραφίας στην Ακαδημία μας αλλά και Live ζωντανά σεμινάρια κάθε μήνα που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τον εξοπλισμό σου και να μάθεις πώς να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφιες! 

 Ανακάλυψε το πώς με

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Ευχαριστώ για το μάθημα. Όπως πάντα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Θα ήθελα ένα μάθημα για το αντίθετο, εάν υπάρχει τρόπος από το θολο πώς να το κάνω πιο εστιασμένο; Ή αν υπάρχει ένας φακός που να τραβήξει ολη τη φωτογραφία να ειναι εστιασμενη? Ευχαριστω.