ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop σου θα δείξω πως να σώζεις τις ταξιδιωτικές σου φωτογραφίες και αναμνήσεις που δεν βγήκαν σε ιδανικές συνθήκες ατμόσφαιρας και φωτισμού!

 

Η ταξιδιωτική φωτογραφία έχει τα καλά και τα κακά της. Τα καλά; Βλέπουμε νέα μέρη, γεμίζουμε τις δημιουργικές μας μπαταρίες και βγάζουμε φωτογραφίες που δεν θα μπορούσαμε με άλλο τρόπο να βγάλουμε!

Τα κακά; Πολλές φορές δεν μπορούμε να φωτογραφίσουμε πανέμορφες τοποθεσίες την σωστή στιγμή ή απλά ο καιρός δεν βοηθάει: υπάρχει ομίχλη, υγρασία, το φως δεν είναι ιδανικό ή κάτι άλλο μπορεί να συμβεί που δεν είναι στον έλεγχο μας.

Αυτό μπορεί να μας απογοητεύσει επειδή οι φωτογραφίες που βγάλαμε την τοποθεσία που θέλουμε δείχνουν να είναι «άχρηστες».

Όμως σήμερα είμαι εγώ εδώ για να σου πω πως υπάρχει ελπίδα! Οι φωτογραφίες αυτές μπορούν να σωθούν και να μεταμορφωθούν σε λήψεις που να λατρεύεις για πολλά χρόνια.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω όλες τις τεχνικές και εργαλεία που θα χρειαστείς για να σώσεις τις ταξιδιωτικές σου φωτογραφίες ώστε να φωτογραφίζεις χωρίς φόβο, και με αυτοπεποίθηση.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πως να μεταμορφώνεις τις ταξιδιωτικές σου φωτογραφίες!

Enjoy!

 

 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας;

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 160 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια