ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξει ένα γρήγορο τρόπο ρετουσαρίσματος του δέρματος για τις περιπτώσεις που χρειάζεσαι ταχύτητα αλλά δεν θέλεις να θυσιάσεις την ποιότητα των πορτραίτων σου.

Το ρετουσάρισμα δέρματος πολλές φορές έχει συνδυαστεί με την τεχνική του Frequency Seperation. Αν και αποτελεί μια εξαιρετική τεχνική πολλές φορές είναι μη πρακτική λόγο του χρόνου που απαιτείται για την υλοποίηση της.

Και ας είμαστε ρεαλιστές: όταν πρόκειται κάποιος να μοιραστεί μια φωτογραφία στα Social media ή πρέπει να παραδώσει 100 φωτογραφίες για τις οποίες δεν ανταμείβεται για το ρετουσάρισμα δεν έχει νόημα να χάνει 1-2 ώρες σε κάθε φωτογραφία για pro retouching.

Αλλά και από την άλλη πλευρά δεν γίνεται να αφήσουμε τις φωτογραφίες χωρίς μια βασική επεξεργασία έτσι δεν είναι;

Για αυτό τον λόγο ο Stratos Agiani θα σου δείξει ένα γρήγορο τρόπο ρετουσαρίσματος που είναι ιδανικός για τις καταστάσεις που προαναφέραμε, που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και κάνε ρετουσάρισμα πορτραίτων χωρίς να χάνεις χρόνο όταν το απαιτούν οι καταστάσεις!
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια