ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΥΠΟΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP

Μάθε πως να σώζεις υποφωτισμένα πορτραίτα στο άψε – σβήσε με την βοήθεια του Photoshop και του Adobe Camera Raw!

Έχει τύχει σε όλους μας.

Μια λάθος ρύθμιση, το flash που δεν πρόλαβε να ανακυκλώσει και άναψε με λιγότερη ένταση ή απλά κάναμε κάτι τραγικά λάθος, και το πορτραίτο που θέλαμε να βγάλουμε φωτογραφία είναι υποφωτισμένο.

Και φυσικά είναι αυτό που δεν μπορούμε να ξαναβγάλουμε γιατί η τύχη μας είναι τόσο μεγάλη όσο το μικρό μας δάχτυλο Του ποδιού. Ενώ ήμασταν 6 μηνών μωρά.

Worry not.

Αν βγάζεις σε RAW θα μάθεις σήμερα από τον Strato Agiani πως να σώζεις υποφωτισμένες φωτογραφίες, και να παίρνεις ένα αποτέλεσμα που θα είναι σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα!

Θα είναι το μικρό μας μυστικό!

Παρακολούθησε λοιπόν το δωρεάν μάθημα Photoshop και μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο Youtube, καθώς και να κάνεις εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΥΠΟΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X