13ο LIVE ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΤ ΦΑΚΟΥΣ ΣΟΥ!

Στο 13οσεμινάριο φωτογραφίας θα μάθεις πως να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες με τον 18-55 και τον 55-200 kit φακό σου!

 

Στο 13ο Live online σεμινάριο φωτογραφίας θα μιλήσω για τις άγνωστες δυνατότητες που έχουν οι φακοί 18-55 και 55-200 που ήρθαν μαζί με την μηχανή σου, καθώς και τις δημιουργικές φωτογραφίες που μπορείς να βγάλεις με αυτούς.

Οι ΚΙΤ φακοί ( οι φακοί που έρχονται «πακέτο» μαζί με την φωτογραφική σου μηχανή ) έχουν κακή φήμη. Θα το έχεις ακούσει άλλωστε πως η ποιότητα τους δεν είναι «καλή», δεν μπορείς να βγάλεις «καλές» φωτογραφίες κλπ .Η αλήθεια είναι όμως διαφορετική. Μπορεί άνετα να βγάλεις καταπληκτικές φωτογραφίες με τους 18-55 και 55-200 φακούς σου, αρκεί να ξέρεις μερικά μικρά μυστικά και τις δυνατότητες τους.

Στο ζωντανό Online σεμινάριο θα δούμε μαζί αναλυτικά φωτογραφίες που βγήκαν με τους φακούς αυτούς, καθώς και τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

Επιπλέον θα δώσω απαντήσεις σε ερωτήματα όπως τί θέματα μπορούν να φωτογραφηθούν άνετα με αυτούς τους φακούς, ποια είναι τα όρια τους, πως να επιλέγει κάποιος τον σωστό φακό για κάθε περίπτωση και πολλά άλλα πρακτικά tips και συμβουλές.

Σε περιμένω λοιπόν να τα πούμε αλλά και να μάθουμε ζωντανά στο 13ο Online live σεμινάριο φωτογραφίας της CraftiusPRO!

 

Λεπτομέρειες Event:

Ημερομηνία: Τετάρτη 30 Μαρτίου

Ώρα: 18:00 με 19:30

 

Πως μπορείς να Συμμετέχεις:

Δεν είσαι μέλος:

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να αποκτήσεις μία θέση στο σεμινάριο και να το παρακολουθήσεις μόνο με 14,99.
Έτσι θα συμμετέχεις στο ζωντανό σεμινάριο αλλά και θα πάρεις απεριόριστη πρόσβαση στο Replay του σεμιναρίου για 1 ολόκληρο μήνα.

Θα λάβεις οδηγίες στο email σας με την εξόφληση του εισητηρίου σας ωστέ να μπορέσεις να συνδεθείς και να παρακολουθήσεις το σεμινάριο ζωντανά.

Είσαι μέλος:

Αν είσαι κάτοχος της συνδρομής μας τότε κάνε είσοδο με το όνομα χρήστη και το password σου και από κάτω, στο τέλος του άρθρου θα εμφανιστούν αυτόματα οι οδηγίες πρόσβασης στο σεμινάριο.

Γενικές πληροφορίες

Το σεμινάριο θα γίνει μέσω της πλατφόρμας του Zoom. Αν δεν το έχεις εγκατεστημένο διάβασε τις αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης κάνοντας  κλικ εδω.

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

8ο ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο 8ο ONLINE σεμινάριο φωτογραφίας με τον Strato Agiani θα μάθεις τα πάντα γύρω από τον εξοπλισμό, τις ρυθμίσεις αλλά και τους τρόπους σύνθεσης ώστε να δημιουργήσεις πανέμορφες…

18o ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – 10 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΑΣΠΡΌΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο 18ο online σεμινάριο φωτογραφίας θα σου δείξω 10 τεχνικές φωτογραφίας για να δημιουργήσεις πανέμορφες ασπρόμαυρες φωτογραφίες!   Λοιπόν, έχω να ρωτήσω κάτι Σε γοητεύει…

Σχόλια