8ο ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο 8ο ONLINE σεμινάριο φωτογραφίας με τον Strato Agiani θα μάθεις τα πάντα γύρω από τον εξοπλισμό, τις ρυθμίσεις αλλά και τους τρόπους σύνθεσης ώστε να δημιουργήσεις πανέμορφες φθινοπωρινές φωτογραφίες.

Το σεμινάριο θα γίνει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του ZOOM. Θα βρείτε τον σύνδεσμο με οδηγίες εγκατάστασης και συμμετοχής στο τέλος του άρθρου.


Το Φθινόπωρο είναι πολύ κοντά μας και όπως όλοι γνωρίζουμε αποτελεί μια εξαιρετική ( αν και σύντομη ) φωτογραφική περίοδο. Μπορείς να φωτογραφίσεις τοπία, πορτραίτα αλλά και περιοχές γύρω από το μέρος που μένεις, με μοναδικό τρόπο.

Πολλοί φωτογράφοι όμως δεν γνωρίζουν τα μικρά και μεγάλα μυστικά που επιτρέπουν την δημιουργία φωτογραφιών που πραγματικά ξεχωρίζουν.

Σε αυτό το ζωντανό online σεμινάριο φωτογραφίας ο βραβευμένος Stratos Agiani θα σου δείξει όλα αυτά τα μυστικά που του επιτρέπουν να δημιουργήσει φθινοπωρινές φωτογραφίες που κερδίζουν βραβεία και δημοσιεύσεις στον φωτογραφικό τύπο.

Επιπλέον σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις πως να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες φθινοπώρου με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις ( DSLR, Mirrorless και κινητά ).

Τι γνώσεις θα αποκτήσεις ;

  • Πως να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες με τον ΚΙΤ 18-55 φακό σου
  • Τι εξοπλισμό να επιλέγεις και γιατί, για κάθε είδος φθινοπωρινής φωτογραφίας
  • Πως να συνθέτεις και να καδράρισμα τις λήψεις σου για φθινοπωρινές φωτογραφίες που κλέβουν τις εντυπώσεις
  • Πως να φωτογραφίζεις χωρίς τρίποδα
  • Τι πρέπει να προσέχεις πριν από κάθε λήψη
  • Πως να εκμεταλλευθείς την επένδυση που έκανες σε φακούς και φωτογραφική μηχανή στο έπακρο
  • Πολλά μικρά και μεγάλα tips

Λεπτομέρειες Event

Ημερομηνία: Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου
Ωρα: 19:00 έως 20:30

 

Πως μπορείς να Συμμετέχεις:

1. Έχεις συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης;

Αν είσαι κάτοχος της συνδρομής μας τότε κάνε είσοδο με το όνομα χρήση και το password σου και από κάτω, στο τέλος του άρθρου θα εμφανιστούν αυτόματα οι οδηγίες πρόσβασης στο σεμινάριο.

 

2. Δεν είσαι μέλος της Ακαδημίας μας;

Μπορείς και εσύ να συμμετέχεις στο σεμινάριο μας. Η συμμετοχή κοστίζει από 40,00 μόνο 14,99 και σου εξασφαλίζει την συμμετοχή αλλά και την πρόσβαση στο replay του σεμιναρίου! Κάνε κλικ εδώ για να εξασφαλίσεις την θέση σου σήμερα!


Γενικές πληροφορίες

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν υπενθύμιση με τις οδηγίες πρόσβασης 1 ημέρα πριν από το σεμινάριο, αλλά και την ημέρα του σεμιναρίου με email.

Παρακαλούμε να έχετε τον νου σας στο Spam Folder.

Το σεμινάριο θα γίνει μέσω της πλατφόρμας του Zoom. Αν δεν το έχεις εγκατεστημένο διάβασε τις αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης κάνοντας  κλικ εδω.

 

 

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια