ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΣΩΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα AffinityPhoto θα σου δείξε πώς να σώζεις υποφωτισμένες φωτογραφίες, γρήγορα και εύκολα με διαφορετικούς τρόπους.

Μερικές φορές οι μηχανές μας μας απογοητεύουν. Το φωτόμετρο κάνει κατά 80% εξαιρετική δουλειά στο να μας βοηθήσει ώστε να βγάλουμε μια φωτογραφία με σωστή έκθεση. 

 Τι γίνεται όμως όταν μια φωτογραφία βγει υποφωτισμένη, ειδικά στην περίπτωση που δεν μπορούμε να την ξαναβγάλουμε; 

 Την πετάμε; Φυσικά και όχι! 

 Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo ο Stratos Agiani θα σου δείξει διαφορετικούς τρόπους επαναφοράς του χρώματος και της φωτεινότητας σε μια υποφωτισμένη φωτογραφία. 

 Θα μάθεις: 

  • Διαφορετικούς τρόπους επαναφοράς του φωτισμού 
  • Ποιες μέθοδοι δουλεύουν καλύτερα και γιατί 
  • Πώς να επαναφέρεις το χαμένο contrast και χρώμα 
  • Πώς να αποφύγεις συχνά προβλήματα, εύκολα 
  • Και πολλά μικρά μυστικά  

 Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo και μάθε πώς να σώζεις υποφωτισμένες λήψεις σαν επαγγελματίας. 




Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: 3 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΟ CONTRAST ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΓΡΉΓΟΡΑ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πώς να διορθώνεις και να σώζεις υποφωτισμένες και σκοτεινές φωτογραφίες, γρήγορα. Έχει τύχει σε όλους μας: το φωτόμετρο της μηχανής μας…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα για το Affinity Photo θα σου δείξει πως μπορεί κάποιος να διαγράφει αντικείμενα εύκολα, γρήγορα και με μη καταστροφικό τρόπο Όπως υποσχεθήκαμε, συνεχίζουμε…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: MIRRORLESS VS DSLR. ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στο σημερινό πρόγραμμα μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τις διαφορές, τα οφέλη αλλά και τη χρησιμότητα των dslr και mirrorless φωτογραφικών μηχανών, θα καταρρίψω αρκετούς μύθους και θα σε βοηθήσω να κάνεις…

Σχόλια