ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ LUTS

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πώς με 1 κλικ κυριολεκτικά μπορείς να δώσεις πανέμορφα χρώματα στις φωτογραφίες σου, και όχι μόνο!

Μερικές ημέρες πριν σας έδειξα πώς να χρησιμοποιείτε τα Luts σε συνδυασμό με το Affinity Photo για να δίνετε καταπληκτικά χρώματα στις φωτογραφίες σας κυριολεκτικά με ένα κλικ.  

Πάρα πολλοί από εσάς ρωτήσατε αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό και με το Photoshop και η απάντηση φυσικά είναι ναι, είναι δυνατό. 

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω όχι μόνο τι είναι τα Luts και πώς να τα χρησιμοποιείς, αλλά θα σου δώσω σε συνεργασία με την Preset Tools 5 πανέμορφα LUTS εντελώς δωρεάν ώστε να ξεκινήσεις να δημιουργείς πανέμορφες φωτογραφίες. 

Tα LUT ( Look Up Tables ) είναι ειδικά αρχεία που περιέχουν χρωματικές συνταγές και σε βοηθάνε με ένα κλικ να δίνεις πανέμορφα χρώματα στις φωτογραφίες σου. Μάθε πως οι επαγγελματίες φωτογράφοι δημιουργούν πανέμορφες φωτογραφίες για τα social media και ξεχωρίζουν, ειδικά στο Instagram. 

 Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop κατέβασε τα 5 δωρεάν LUTS κάνοντας κλικ εδώ.

Enjoy! 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια