ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΜΕ ΤΟ AFFINTY PHOTO

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας
Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo σου δείχνω πώς να δίνεις καταπληκτικά χρώματα στις φωτογραφίες σου με ένα κλικ, με την βοήθεια των LUTS.

Σίγουρα έχετε δει πολλές φορές φωτογραφίες στο Instagram και στο Facebook με καταπληκτικά και πανέμορφα χρώματα, και μπορεί να αναρωτιέστε πως μπορείτε και εσείς να δώσετε αυτό το Look στις δικές σας φωτογραφίες.

Η απάντηση είναι στο κρυφό «όπλο» που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες φωτογράφοι ( και από σήμερα και εσύ ) που ονομάζεται LUT.

Tα LUT ( Look Up Tables ) είναι ειδικά αρχεία που περιέχουν χρωματικές συνταγές και σε βοηθάνε με ένα κλικ να δίνεις πανέμορφα χρώματα στις φωτογραφίες σου.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo θα σου δείξω όχι μόνο τι είναι τα Luts και πώς να τα χρησιμοποιείς, αλλά θα σου δώσω σε συνεργασία με την Preset Tools 5 πανέμορφα LUTS εντελώς δωρεάν ώστε να ξεκινήσεις να δημιουργείς πανέμορφες φωτογραφίες.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo και κατέβασε τα 5 δωρεάν LUTS κάνοντας κλικ εδώ.

 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια