ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: 3 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΟ CONTRAST ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΓΡΉΓΟΡΑ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πώς να διορθώνεις και να σώζεις υποφωτισμένες και σκοτεινές φωτογραφίες, γρήγορα.

Έχει τύχει σε όλους μας: το φωτόμετρο της μηχανής μας κάνει επανάσταση και βγάζει κάποιες λήψεις σκοτεινές και χάλια ( μαύρα ). Εκνευριστικό πρόβλημα, ειδικά αν δεν το εντοπίζουμε νωρίς ή αν δεν μπορούμε να φωτογραφίσουμε ξανά το ίδιο θέμα. 

 Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Πετάμε την μηχανή ή τις φωτογραφίες; Όχι φυσικά! 

 Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop ο Stratos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα πως να σώζεις αυτές τις φωτογραφίες, εύκολα και γρήγορα με απλά εργαλεία και με 3 διαφορετικούς τρόπους! 

 Θα μάθεις: 

  • Πώς να επαναφέρεις την φωτεινότητα σε μια σκοτεινή φωτογραφία 
  • Πώς να διορθώνεις το contrast και τα χρώματα 
  • Πώς να τα κάνεις όλα αυτά με μη καταστροφικό τρόπο και γρήγορα 
  • Και πολλά μικρά μυστικά  

 Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πώς να σώσεις τις υποφωτισμένες φωτογραφίες ( αλλά και τα νεύρα σου !). 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: 3 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΟ CONTRAST ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΓΡΉΓΟΡΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X