ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας μετά το Photoshop!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Το λογισμικό Affinity Photo που αποτελεί την καλύτερη και πιο πλήρης εναλλακτική εφαρμογή αντί του Photoshop είναι πλέον δωρεάν για χρήση για 3 ολόκληρους μήνες!

Το Affinity Photo χρησιμοποιείται από χιλιάδες κυριολεκτικά φωτογράφους γραφίστες και επαγγελματίες του χώρου, μίας και περιέχει το 90% των λειτουργιών του Photoshop και το 100% των λειτουργιών που χρειάζονται οι φωτογράφοι για να δημιουργούν εκπληκτικές φωτογραφίες.

Ο Stratos Agiani το χρησιμοποιεί εντατικά εδώ και μήνες και μάλιστα έχει δημιουργήσει αρκετά tutorials για αυτό στην Αγγλική γλώσσα.

Τώρα μπορείς και εσύ να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν και να το χρησιμοποιήσεις για 3 ολόκληρους μήνες ώστε να ανακαλύψεις την δύναμη του. Και αν θέλεις να το κάνεις δικό σου κοστίζει μόνο 27.99, χωρίς μηνιαίες συνδρομές.

Κατέβασε το ΣΗΜΕΡΑ και μείνει συντονισμένος μίας και ήδη έχουμε ξεκινήσει την παραγωγή δωρεάν μαθημάτων στα Ελληνικά, ώστε να μπορέσετε να δαμάσετε τις εκπληκτικές του δυνατότητες.

Μαθε περισσότερα και κατέβασε το από εδώ για 90 ημέρες δωρεάν χρήσης : https://affinity.serif.com/en-us/supporting-the-creative-community/

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια