ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: H ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ PHOTOSHOP, ΔΩΡΕΑΝ!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα για το Affinity Photo θα σου δείξει γιατί αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία φωτογράφο που θέλει την απόλυτη ελευθερία στην επεξεργασία φωτογραφιών.

Το Photoshop πλέον δεν αποτελεί την μοναδική λύση επεξεργασίας φωτογραφίας. Το Affinity Photo αποτελεί μια εξαιρετική λύση που ήδη έχει πάει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς από το Photoshop.

Ο λόγος; Προσφέρει το 100% των εργαλείων που χρειάζεται ένας φωτογράφος σε εξαιρετική τιμή.

Το κόστος αγοράς ( προσοχή αγοράς, χωρίς την ανάγκη μηνιαίας συνδρομής ) είναι μόλις 55 ευρώ και πλέον αυτή την περίοδο μπορεί να το αποκτήσει κάποιος εντελώς δωρεάν για 3 μήνες. Και αν θέλει να το αγοράσει σε αυτό το διάστημα των 3 μηνών μπορεί να το αποκτήσει μόνο με 27 ευρώ.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ εδώ και 6 μήνες με μεγάλη επιτυχία και πολλές από τις φωτογραφίες μου πλέον τις επεξεργάζομαι αποκλειστικά με το Affinity Photo, το οποίο προσφέρει απόλυτη συμβατότητα με την αντίστοιχη εφαρμογή Affinity Photo για το Ipad.

Επειδή λοιπόν είμαι σίγουρος ότι αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική για την φωτογραφική μας οικογένεια θα ξεκινήσω μια σειρά δωρεάν μαθημάτων, που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε αλλά και να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις απίστευτες δυνατότητες του Affinity Photo.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo θα σου δείξω τι προσφέρει όπως Layers, φίλτρα, μάσκες αλλά και δυνατότητες ρετουσαρίσματος, επεξεργασίας αρχείων RAW και πολλά άλλα.

Το συγκεκριμένο μάθημα είναι μια καλή εισαγωγη και γνωριμία με το πρόγραμμα. Τις επόμενες ημέρες θα δείτε πιο αναλυτικά σε βάθος δωρεάν μαθήματα, αντίστοιχα με αυτά του Photoshop, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Κατέβασε το Affinity Photo ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες κάνοντας κλίκ εδώ.
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια