ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Τους τελευταίους 6 μήνες εργαζόμασταν μυστικά επάνω στην επόμενη έκδοση της Ακαδημίας φωτογραφίας της CraftiusPRO.

Ποιο συγκεκριμένα, εργαζόμασταν ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση σε μία νέα πλατφόρμα εκπαίδευσης που θα μας επιτρέψει να σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερα.

Η νέα πλατφόρμα θα είναι στον αέρα εντός του μήνα και θα φέρει πολλές αλλαγές που θα διευκολύνουν τόσο την παραγωγή του περιεχομένου και των μαθημάτων, όσο και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να μαθαίνετε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Γιατί κάνουμε την αναβάθμιση

Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας ο σκοπός μας ήταν να προσφέρουμε μαθήματα φωτογραφίας σε μια μικρή κοινότητα φωτογράφων. Μετά από 2 χρόνια όμως η ανάπτυξη της CraftiusPRO ξεκίνησε να καλπάζει. Αποκτήσαμε πάρα πολλά μέλη και η φωτογραφική μας οικογένεια πλέον αριθμεί 18.000 μέλη, με επιπλέον 11.000 μέλη στο Youtube και σχεδόν 4.000 Μέλη στο Instagram.

Η υπάρχουσα πλατφόρμα εκπαίδευσης μας εξυπηρετούσε για αρκετό διάστημα αλλά πλέον με την δυναμική που έχουμε αποκτήσει χρειαζόμαστε κάτι που θα μας επιτρέψει να πάμε στο επόμενο επίπεδο.

Για αυτό προχωράμε σε αυτή την μεγάλη αναβάθμιση.

Ποια θα είναι τα οφέλη;

Από μεριά μας θα μπορούμε να φτιάχνουμε περισσότερα μαθήματα πιο εύκολα και γρήγορα. Θα μπορούμε να τα δημοσιεύουμε ακόμα πιο ευκολά και θα μπορούμε να σας προσφέρουμε περισσότερο περιεχόμενο.

Τα οφέλη για τους συνδρομητές / μαθητές μας θα είναι ακόμα περισσότερα.

Αναφέρω μερικά από αυτά μόνο:

  • Καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος παρακολούθησης μαθημάτων
  • Ακόμα πιο γρήγορη ταχύτητα απόκτησης / Loading
  • Content Rich Μαθήματα με περισσότερο περιεχόμενο ( φωτογραφίες που χρησιμοποιούμε στα μαθήματα, Pdf’s, και άλλες παροχές )
  • Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση / εύρεση των μαθημάτων που θέλετε
  • Πολύ καλύτερη λειτουργικότητα σε Mobile συσκευές

Φυσικά δεν σταματάμε εδώ.

Η νέα πλατφόρμα θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε νέους τρόπους εκμάθησης για εσάς. Πχ ένας από αυτούς είναι τα Learning Paths τα οποία θα προσφέρουν καθοδήγηση με μαθήματα που πρέπει να δείτε με συγκεκριμένη σειρά για να μάθετε σε βάθος ένα θέμα ( πχ την μηχανή σας, το Photoshop, το Lightroom κλπ )

Επιπλέον θα έχουμε καλύτερη διάδραση στα Live σεμινάρια φωτογραφίας που κάνουμε κάθε μήνα.

Σε γενικές γραμμές έχουμε πολλά πράγματα που θα υλοποιήσουμε για εσάς ώστε να κάνουμε την εκμάθηση φωτογραφίας ακόμα πιο εύκολή και διασκεδαστική. Αναλυτικές πληροφορίες και λεπτομερείς θα ανακοινωθούν εν καιρό.

 

Τι μπορεί να χάσουμε

Σε κάθε μεγάλη αλλαγή πλατφόρμας κερδίζουμε πολλά αλλά χάνουμε μερικά πράγματα. Δυστυχώς οι διαδικασίες αναβάθμισης μερικές φορές δεν μπορούν να μεταφέρουν όλες τις πληροφορίες από την μια πλατφόρμα στην άλλη.

Αυτό σημαίνει πως

  • Το ιστορικό των μαθημάτων που έχετε παρακολουθήσει στην παλιά πλατφόρμα πλέον δεν θα είναι διαθέσιμο. Με απλά λόγια η λίστα των μαθημάτων που έχετε παρακολουθήσει θα είναι άδεια. Φυσικά η πρόσβαση σας στα μαθήματα που έχετε αποκτήσει θα ισχύει κανονικά, και κάθε φορά που θα ξαναβλέπετε ένα μάθημα στην νέα πλατφόρμα θα ξαναμπαίνει στην λίστα μαθημάτων που έχετε παρακολουθήσει, ( πλέον στην νέα υποδομή μας ).
  • Οι κριτικές των μαθημάτων που αφήσατε στα μαθήματα μας δεν θα είναι διαθέσιμες στην αρχή. Σταδιακά όμως θα μεταφερθούν από την παλιά πλατφόρμα στην νέα.

Παρόλα αυτά τα οφέλη είναι πολλά περισσότερα και θα το διαπιστώσετε σύντομα.

 

Η Ακαδημία θα κλείσει για περίπου 48 ώρες.

Για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες θα χρειαστεί να κλείσουμε την ακαδημία μας για 48 ώρες. Η αναβάθμιση θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή 8-9 Απριλίου. Για αυτές στις 2 ημέρες η πρόσβαση στην Ακαδημία μας δεν θα είναι δυνατή. Από μεριά μας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η μετάβαση να είναι ομαλή για όλους και οι εργασίες αναβάθμισης να κρατήσουν όσο το δυνατό λιγότερο. Παρόλα αυτά θέλουμε να το κάνουμε σωστά για αυτό και για 2 ημέρες η ακαδημία μας θα παραμείνει κλειστή.

 

Μία νέα εποχή ξεκινάει για την CraftiusPRO

Για εμάς η τεχνολογική αναβάθμιση δεν είναι απλά μια αναβάθμιση στις υποδομές μας. Αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μεγαλύτερης Online ακαδημίας φωτογραφίας που θα φέρει τεράστιες αλλαγές και οφέλη στην φωτογραφική μας οικογένεια.

Αυτό δεν θα γινόταν χωρίς την στήριξη σας. Για αυτό, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Stay tuned για μία νέα εποχή στην Online εκμάθηση φωτογραφίας!

Με εκτίμηση

Stratos A.

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια