ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ 8ο WORLD WIDE PHOTOWALK

Το Σάββατο 03 Οκτωβρίου για ακόμα μία φορά έλαβε μέρος η Ελληνική συμμετοχή στο event – θεσμό Scott Kelby’s World Wide Photowalk.

Η διοργανώτρια αρχή εμπιστεύτηκε για ακόμα μία φορά τον Αγιάνογλου Ευστράτιο για να διοργανώσει, προωθήσει και υλοποιήσει την Ελληνική συμμετοχή σε αυτό το Event.

Περίπου 35 φωτογράφοι κάθε επιπέδου και ηλικίας, από την Καβάλα μέχρι και την Αθήνα, βρέθηκαν, φωτογράφισαν και γνωρίστηκαν από κοντά, χάρη στην κοινή τους αγάπη που δεν είναι άλλη από την φωτογραφία.

Έμαθαν μικρά μυστικά για καλύτερες φωτογραφίες αλλά και απέκτησαν πολύτιμες εμπειρίες τις οποίες εφάρμοσαν στην πράξη.

Πέρα όμως από την διοργάνωση και την συμμετοχή όμως η Lightcraft Workshops για ακόμα μία φορά προσφέρει περισσότερα σε όσους πήραν μέρος ένα φωτογραφικό περίπατο.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ενας υπερτυχερος μετά από κλήρωση θα λάβει μία υποτροφία για 1 έτος στην Ακαδημία της CraftiusPRO, με πλήρη πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα Photoshop / Lightroom / Φωτογραφίας
  • Όλοι όσοι πήραν μέρος θα λάβουν προσωπική κριτική για τις φωτογραφίες που έβγαλαν στον περίπατο, προσωπικά από τον κ. Αγιάνογλου, με σχολιασμό, συμβουλές βελτίωσης και πρακτική γνώση.
  • Επιπλέον όλοι θα μπορούν να έχουν -20% έκπτωση σε ένα από τα επόμενα σεμινάρια μας
  • Πρόσβαση και εξασφαλισμένη πρόσκληση στην διεθνή πλέον φωτογραφική κοινότητα της Foturion ώστε να δείξουν δουλειά τους σε διεθνές επίπεδο.

Ευχαριστούμε και πάλι όσους έλαβαν μέρος και αναμένετε περισσότερες φωτογραφίες και backstage σύντομα!
Χορηγόι event
Lightcraft Workshops
Creative Seminars for Creative People

CraftiusPRO
H Πρώτη Online ακαδημία για Photoshop, Lightroom και Φωτογραφία

wwpw-2015-4

wwpw-2015-3

wwpw-2015-2

wwpw-2015-1

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια