ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ PROJECT: ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ LAYFLAT ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας ανακοινώνει την 2η φωτογραφική μας συλλογική δράση, σου δείχνει πώς να βγάζεις εντυπωσιακές Lay flat φωτογραφίες με το κινητό ή την φωτογραφική σου και δίνει οδηγίες πώς να συμμετέχεις στην δράση μας.

 

Οι φωτογραφίες τύπου layflat είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στα social media. Είναι εύκολο να δημιουργηθούν, χρειάζονται απλά μέσα και μπορεί ο καθένας να βγάλει κάτι ανάλογο, ειδικά τώρα που είναι στο σπίτι του.

Τι είναι όμως η Lay Flat Photography, πως μπορείς και εσύ να βγάλεις αντίστοιχα πανέμορφες λήψεις με κινητό ή την φωτογραφική σου και πως μπορείς να συμμετέχεις στην δράση μας για μια κριτική φωτογραφιών αλλά και δώρα;

Απαντήσεις θα δώσει στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας o Stratos Agiani.

Δες λοιπόν το σημερινό βίντεο και αν  θέλεις να συμμετέχεις στην 2η κριτική φωτογραφίας με τις λήψεις σου κάνε κλικ στο κουμπί απο κάτω για οδηγίες.

 
 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια