ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΜΑΘΕ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου μάθω μια σχετικά άγνωστη τεχνική φωτογραφίας που θα σε βοηθήσει στο να βγάζεις εντυπωσιακές ασπρόμαυρες λήψεις

 

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία έχει πολλά πλεονεκτήματα και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου φωτογραφικά “σπορ”.

Είναι πιο εύκολη από την έγχρωμη φωτογραφία, εστιάζει ξεκάθαρα στο κεντρικό θέμα, επικοινωνεί συναισθήματα και έχει διαχρονικότητα.

Αν όμως θέλεις να βγάλεις πραγματικά εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες τότε θα πρέπει να αξιοποιήσεις μια τεχνική που δεν γνωρίζουν πάρα πολλοί, αλλά όσοι την ξέρουν και την αξιοποιούν βλέπουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στις ασπρόμαυρες λήψεις τους.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου μιλήσω για αυτή την τεχνική και θα σου δείξω πως να την χρησιμοποιείς και εσύ προς όφελος σου γιανα βγάλεις εξαιρετικά εντυπωσιακές και δημιουργικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες που θα ξεχωρίζουν!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό βίντεο και αυτή την ιδιαίτερη τεχνική!

Μην ξεχνάς πως θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

 
 

Έκπτωση έως -30% στους φωτογραφικούς μας οδηγούς ( ή έως -60% αν αποκτήσεις 2 μαζί! ) και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά! Αν προλάβεις!

 

 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας με έναν πρωτοποριακό τρόπο που θα κάνει τις λήψεις σου πολύ καλύτερες, γρήγορα; Έχουμε έναν φωτογραφικό οδηγό για αυτό.  Θέλεις να μάθεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις για 30 είδη φωτογραφίας και να έχεις πάνω από 900 φωτογραφικές ιδέες για να μην μένεις ποτέ από έμπνευση; Έχουμε έναν οδηγό και για αυτό. Θέλεις να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου αλλά δεν ξέρεις πως; Έχουμε τον απόλυτο οδηγό και για αυτό!

 

Απόκτησε λοιπόν έναν οδηγό με έκπτωση έως -30% ή 2 με συνολική έκπτωση έως -60% και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά!

Πάνω από 2.000 άτομα τους έχουν ήδη αποκτήσει και είδαν βελτίωση στις φωτογραφίες τους!

 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΕΙΝΑΙ ΟΙ MIRRORLESS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ; – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας δίνω απαντήσεις για ένα θέμα όπου πολλοί έχετε στείλει ερωτήσεις και αφορά τις Mirrorless φωτογραφικές μηχανές!   Επιτέλους ξεκινάμε! Μετά από…

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας δίνω απαντήσεις για ένα θέμα που αφορά τον φωτογραφικό εξοπλισμό και το κατά πόσο παίζει ρόλο στο τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα ή…

Σχόλια