ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ SHARPNESS ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Στο σημερινό μάθημα Lightroom θα μάθεις πως μπορείς να πάρεις απεριόριστη ποσότητα sharpening και λεπτομέρειας, διατηρώντας ταυτόχρονα τον απόλυτο έλεγχο! 

Πολλές φορές στο Lightroom χρειάζεται να αυξήσουμε αρκετά την οξύτητα σε συγκεκριμένες περιοχές της φωτογραφίας μας, αλλά δεν μπορούμε διότι το Lightroom «επιβάλλει» ένα όριο στην ποσότητα οξύτητας που επτρέπεται να προσθέσουμε με τα ανάλογα sliders. 

Υπάρχει όμως ένας «κρυφός» και έξυπνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε όχι μόνο να ξεπεράσετε την συγκεκριμένο περιορισμό, αλλά και να διατηρήσετε ταυτόχρονα τον απόλυτο έλεγχο της όλης διαδικασίας. 

Παρακολουθήστε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και αφήστε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σας από κάτω για να σας βοηθήσουμε αν χρειαστεί! 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια