ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΩΝ CATCHLIGHTS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα δείξει πως μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ρεαλιστικά catchlights χωρίς φλάς, με τα εργαλεία του Lightroom, σε χρόνο μηδέν!

Τα catchlights είναι εκείνες οι μικρές αντανακλάσεις φωτός στα μάτια που τα δίνουν ζωή. Και όπως ήδη γνωρίζεις τα μάτια είναι ότι πιο σημαντικό για ένα πορτραίτο.

Χωρίς τα Catchlights τα μάτια είναι απλά μαύροι κύκλοι ή τρύπες. Η τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχουν, δίνοντας μια “νεκρή” εικόνα σε ένα πορτραίτο.

Πολλές φορές όμως αν δεν έχουμε φλάς, ή αν δεν ξέρουμε πως να ποζάρουμε σωστά ένα μοντέλο είναι δύσκολο το να έχουμε catchlights σε μια λήψη.

Για αυτό σε αυτό το μάθημα Lightroom ο Stratos Agiani θα σου δείξει πως να δημιουργείς ρεαλιστικά catchlights χωρίς την χρήση επιπλέον εξοπλισμού, ώστε να έχεις πάντα πορτραίτα με εκπληκτικό βλέμμα και ζωντάνια.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Και αν θέλεις να κερδίσεις χρόνο στην επεξεργασία φωτογραφίας δημιουργώντας ταυτόχρονα εντυπωσιακές λήψεις, τότε δές τα νέα αποκλειστικά Lightroom Presets που θα σου επιτρέψουν με ένα κλικ να δώσεις πολλά διαφορετικά δημοφιλή looks στις φωτογραφίες σου, με επαγγελματικά αποτελέσματα!

Απόκτησε τα μόνο με 14.99 και δημιούργησε φωτογραφίες που θα εντυπωσιάσουν και θα προκαλέσει θαυμασμό στα Social Media αλλά και στο κοινό / πελάτες σου.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια