ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ EDIT ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΠΟΡΤΑΙΤΟΥ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξει τεχνικές επεξεργασίας πορτραίτων στο Lightroomπου θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Αν σας έλεγαν πως πρέπει να επεξεργαστείτε πορτραίτα το πρώτο πρόγραμμα επεξεργασίας που θα ερχόταν στο μυαλό σας είναι το Photoshop. Σωστά;

Λογικό. Λίγοι όμως γνωρίζουν πως πλέον το Lightroom μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε πορτραίτα από την αρχή μέχρι το τέλος, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom ο Stratos Agiani θα σας δείξει βήμα βήμα πως μπορεί ένας φωτογράφος να επεξεργαστεί πορτραίτα, χωρίς την χρήση Lightroom, με άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αν σας άρεσε αυτό το μάθημα μην ξεχνάτε πως έχουμε ένα ολόκληρο μάθημα στην ακαδημία μας όπου ο Stratos σας παίρνει μαζί του σε μια φωτογράφιση εξωτερικού χώρου με θέμα τα φθινοπωρινά πορτραίτα! Δείτε τον να φωτογραφίζει να ποζάρει και να επεξεργάζεται φωτογραφίες σαν αυτήν εδώ.

Το μάθημα περιλαμβάνεται στην υπερπροσφορά της Black Friday που θα γίνει σε λίγες ημέρες! Μάθε περισσότερα για αυτήν κάνοντας κλικ εδώ.

Enjoy!Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια