ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΡΤΡΑΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ PHOTOSHOP ΚΑΙ LIGHTROOM

Φωτογραφίζεις πορτραίτα; Γάμους; Ανθρώπους γενικότερα;

Τότε σίγουρα θα έχεις συναντήσει το εξής πρόβλημα: το φόντο είναι πιο φωτεινό από το θέμα σου και τραβάει αυτό την προσοχή του θεατή! Έτσι ο θεατής αντί να βλέπει το πρόσωπο που πορτραίτου αμέσως, μπερδεύεται και προσπαθεί να μοιράσει την προσοχή του ανάμεσα στο φόντο και στο θέμα σου.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Ο λόγος είναι απλός: το μάτι ελκύεται πρώτα από τις πιο φωτεινές περιοχές μιας φωτογραφίας, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα ξεκινήσει να βλέπει την φωτογραφία από το φόντο! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα με την πρώτη ματιά η φωτογραφία σας να μην δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή ή ενδιαφέρουσα.

Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που πολλές φορές οι πελάτες μας βλέπουν μια φωτογραφία και λένε από μέσα τους « Αυτή η φωτογραφία δεν μου αρέσει τόσο αλλά θα μπορούσε ίσως να ήταν καλύτερη».

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξω πως μπορείς να «επαναφωτίσεις» μια φωτογραφία για να τραβάς την προσοχή του θεατή ακριβώς εκεί που θέλεις, από το πρώτο δευτερόλεπτο!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια