ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΖΕΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξει πως μπορείς να δημιουργήσεις βήμα βήμα ένα από τα πιο δημοφιλή warm looks, που είναι ιδανικό για φθινοπωρινές φωτογραφίες πορτραίτων ! 

Το φθινόπωρο είναι εδώ και είναι ιδανική περίοδο για πορτραίτα. Ζεστά χρώματα, κίτρινα φύλλα και ιδιαίτερο mood είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μπορούν να μας εμπνεύσουν. 

Η επεξεργασία όμως θα πρέπει να είναι ανάλογη του θέματος για να δημιουργήσουμε μια πραγματικά εντυπωσιακή φωτογραφία. 

Για αυτό το λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom ο Stratos Agiani δείχνει πως μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα πολύ δημοφιλές look που είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει τις φωτογραφίες σου να κλέβουν τις εντυπώσεις στα social media! 

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και μάθε πως να δημιουργείς καλαίσθητα φθινοπωρινά πορτραίτα! 

 Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις follow στο Instagram όπου πλέον δημοσιεύουμε αποκλειστικά βίντεο με ιδέες ποζαρίσματος, τεχνικές φωτογράφισης και πολλά άλλα, που δεν θα βρεις εδώ ή στο YouTube! 

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ BLACK FRIDAY ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ! 

Αν θέλεις την ετήσια συνδρομή μας που δίνει  απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 50 υπάρχοντα μαθήματα φωτογραφίας και 6-8 νέα μαθήματα κάθε μήνα, και επιπλέον παροχές, με μία μόνο χαμηλή τιμή τότε ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ! 

Γιατί; Μα επειδή θα την έχουμε σύντομα σε τιμή Black Friday με επιπλέον δωρεάν παροχές αξίας 150,00+ ευρώ, και τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να την αποκτήσεις.

Κάνε δωρεάν εγγραφή στην λίστα αναμονής για να ενημερωθείς πότε θα ανοίξουν οι παραγγελίες, ώστε να την προλάβεις, γιατί αν η προσφορά λήξει θα λήξει για πάντα και δεν θα επαναληφθεί ποτέ! [/vc_column_text][vc_btn title=”ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ” color=”danger” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fcraftiuspro.gr%2Fblack-friday-vip%2F|||”][vc_column_text]

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 4 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΠΟΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου δείχνει φθινοπωρινές πόζες πορτραίτων κατάλληλες για άτομα που δεν είναι μοντέλα. Το φθινόπωρο είναι…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ 3 ΚΛΙΚ TO WHITE BALLANCE

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξει πως μπορείς να διορθώσεις το white balance σε οποιαδήποτε φωτογραφία κυριολεκτικά με 3 κλικ!  Βγάζεις μια φωτογραφία. Τα χρώματα είναι χάλια!…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ο Stratos Agiani στο νέο δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου δείχνει πως να σπάσεις ένα πολύ γνωστό κανόνα φωτογραφίας για να παίρνεις εντυπωσιακές φωτογραφίες !  Ένας από τους πιο γνωστούς…

Σχόλια