ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξει πως να βρίσκεις ορατά και αόρατα σκουπιδάκια και να τα σβήνεις γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σας έχει τύχει σίγουρα: πάτε σε μια όμορφη τοποθεσία για να βγάλετε μερικές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες τοπίου με ένα μεγάλο διάφραγμα (f11, f16 ).

Στη συνέχεια επιστρέφετε στον υπολογιστή σας και όταν αρχίσετε να βλέπετε τις φωτογραφίες σας, παθαίνετε σοκ! Μαύρα στίγματα και γραμμές καταστρέφουν τη φωτογραφία σας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Και το χειρότερο; Δεν μπορείτε να επιστρέψετε στην συγκεκριμένη τοποθεσία και να βγάλετε και πάλι την ίδια λήψη!

Μην ανησυχείτε. To Lightroom μπορεί να σας βοηθήσει. Πως; Με τα εργαλεία ρετουσαρίσματος που έχει φυσικά.

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom θα μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία για να εξαφανίζετε από τις φωτογραφίες τοπίων ( και όχι μόνο ) την σκόνη και τα μαύρα σημάδια.

Παρακολουθήστε το βίντεο και μην χάσετε ποτέ άλλη φωτογραφία λόγω σκόνης στον αισθητήρα ή τον φακό!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

1 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X