ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ GIGABYTE ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ LIGHTROOM

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Μάθε πως να γλυτώνεις εκατοντάδες Gigabytes χώρου με το Lightroom, χωρίς απώλεια ποιότητας, στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom με τον βραβευμένο Strato Agiani. 

Οι σημερινές φωτογραφικές μηχανές μπορούν να καταγράψουν στα αρχεία RAW τεράστια ποσότητα πληροφορίας, κάτι που συνεπάγεται σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας αλλά και μεγάλη ευεληξία στην επεξεργασία. 

Όλα καλά αλλά μέχρι εδώ, αλλά υπάρχει παράλληλα και ένα πρόβλημα που δεν είναι άλλο απο το μεγάλο μέγεθος του κάθε αρχείου RAW. Αν βγάζεις πολλές φωτογραφίες σε κάθε φωτογράφιση τότε θα δείς τον σκληρό σου δίσκο να γεμίζει πολύ γρήγορα, ειδικά να πρόκειται για σκληρό δίσκο ενός λαπτοπ. 

 Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο μεγάλο μιας και για κάθε σκληρό που φιλοξενεί τις φωτογραφίες σου πρέπει να αγοράζεις έναν ακόμα για  χρήση ως backup. 

 Λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να δώσει ο Lightroom με μία εξαιρετική δυνατότητα που μπορεί να σου γλυτώσεις έως και -80% του χώρου που καταλαμβάνουν τα RAW αρχεία σου! 

 Δες τα πάντα βήμα βήμα, με την βοήθεια του Strato Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom. 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια