ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ GIGABYTE ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ LIGHTROOM

Μάθε πως να γλυτώνεις εκατοντάδες Gigabytes χώρου με το Lightroom, χωρίς απώλεια ποιότητας, στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom με τον βραβευμένο Strato Agiani. 

Οι σημερινές φωτογραφικές μηχανές μπορούν να καταγράψουν στα αρχεία RAW τεράστια ποσότητα πληροφορίας, κάτι που συνεπάγεται σε πολύ καλή ποιότητα εικόνας αλλά και μεγάλη ευεληξία στην επεξεργασία. 

Όλα καλά αλλά μέχρι εδώ, αλλά υπάρχει παράλληλα και ένα πρόβλημα που δεν είναι άλλο απο το μεγάλο μέγεθος του κάθε αρχείου RAW. Αν βγάζεις πολλές φωτογραφίες σε κάθε φωτογράφιση τότε θα δείς τον σκληρό σου δίσκο να γεμίζει πολύ γρήγορα, ειδικά να πρόκειται για σκληρό δίσκο ενός λαπτοπ. 

 Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο μεγάλο μιας και για κάθε σκληρό που φιλοξενεί τις φωτογραφίες σου πρέπει να αγοράζεις έναν ακόμα για  χρήση ως backup. 

 Λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να δώσει ο Lightroom με μία εξαιρετική δυνατότητα που μπορεί να σου γλυτώσεις έως και -80% του χώρου που καταλαμβάνουν τα RAW αρχεία σου! 

 Δες τα πάντα βήμα βήμα, με την βοήθεια του Strato Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom. 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

1 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ GIGABYTE ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ LIGHTROOM"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X