ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΠΙΟΥ ΣΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Έχει τύχει να φωτογραφίσεις μια τοποθεσία με δραματικό ουρανό αλλά το αποτέλεσμα που αιχμαλώτισε η φωτογραφική σου μηχανή να είναι υποδεέστερο της πραγματικής εικόνας που έχεις μπροστά σου;

Αν ναι μην ανησυχείς γιατί ο Stratos Agiani έχει δημιουργήσει το κατάλληλο μάθημα Lightroom επεξεργασίας τοπίου για εσένα.

Πολλές φορές η φωτογραφική μας μηχανή φαίνεται να αδυνατεί να αιχμαλωτίσει ένα τοπίο με τρόπο που να αντικατοπτρίζει αυτό που βλέπουμε μπροστά μας.

Η Φωτογραφίες είναι flat, δεν έχουν λεπτομέρεια ή ζωντανά χρώματα και πολλές φορές ή ο ουρανός θα είναι πολύ φωτεινός ή το έδαφος πολύ σκοτεινό.

Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση είναι να θυμόμαστε πως αν φωτογραφίζουμε σε RAW, όλη η πληροφορία είναι μέσα στο αρχείο, και περιμένει με την κατάλληλη επεξεργασία να έρθει στην επιφάνεια.

Σε αυτό το μάθημα Lightroom επεξεργασίας τοπίου ο Statros Agiani θα σου δείξει τεχνικές καθολικής και τοπικής επεξεργασίας που θα σε βοηθήσουν στο  :

  • Να επαναφέρεις όλη την λεπτομέρεια των RAW αρχείων σου στο προσκήνιο
  • Να εκμεταλλευτείς όλη την πληροφορία που μπορεί να αιχμαλωτίσει ο εξοπλισμός σου
  • Να δημιουργείς εκπληκτικές φωτογραφίες τοπίων

Παρακολούθησε λοιπόν το μάθημα και μάθε πως να δημιουργείς εκπληκτικές φωτογραφίες τοπίου κάθε φορά, με την βοήθεια του Lightroom!

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια