ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΠΙΟΥ ΣΟΥ

Έχει τύχει να φωτογραφίσεις μια τοποθεσία με δραματικό ουρανό αλλά το αποτέλεσμα που αιχμαλώτισε η φωτογραφική σου μηχανή να είναι υποδεέστερο της πραγματικής εικόνας που έχεις μπροστά σου;

Αν ναι μην ανησυχείς γιατί ο Stratos Agiani έχει δημιουργήσει το κατάλληλο μάθημα Lightroom επεξεργασίας τοπίου για εσένα.

Πολλές φορές η φωτογραφική μας μηχανή φαίνεται να αδυνατεί να αιχμαλωτίσει ένα τοπίο με τρόπο που να αντικατοπτρίζει αυτό που βλέπουμε μπροστά μας.

Η Φωτογραφίες είναι flat, δεν έχουν λεπτομέρεια ή ζωντανά χρώματα και πολλές φορές ή ο ουρανός θα είναι πολύ φωτεινός ή το έδαφος πολύ σκοτεινό.

Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση είναι να θυμόμαστε πως αν φωτογραφίζουμε σε RAW, όλη η πληροφορία είναι μέσα στο αρχείο, και περιμένει με την κατάλληλη επεξεργασία να έρθει στην επιφάνεια.

Σε αυτό το μάθημα Lightroom επεξεργασίας τοπίου ο Statros Agiani θα σου δείξει τεχνικές καθολικής και τοπικής επεξεργασίας που θα σε βοηθήσουν στο  :

  • Να επαναφέρεις όλη την λεπτομέρεια των RAW αρχείων σου στο προσκήνιο
  • Να εκμεταλλευτείς όλη την πληροφορία που μπορεί να αιχμαλωτίσει ο εξοπλισμός σου
  • Να δημιουργείς εκπληκτικές φωτογραφίες τοπίων

Παρακολούθησε λοιπόν το μάθημα και μάθε πως να δημιουργείς εκπληκτικές φωτογραφίες τοπίου κάθε φορά, με την βοήθεια του Lightroom!

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!
17 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΠΙΟΥ ΣΟΥ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015