ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΣΒΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ «ΣΑΚΟΥΛΕΣ» ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom και επεξεργασίας φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα σου δείξει πώς να σβήνεις γρήγορα τις σακούλες κάτω από τα μάτια στα πορτραίτα σου, γρήγορα και αποτελεσματικά! 

Πολλές φορές όταν φωτογραφίζουμε πορτραίτα οι σακούλες κάτω από τα μάτια κάνουν την εμφάνιση τους. Μπορεί να είναι θέμα κούρασης του μοντέλου, κακής τεχνικής φωτισμού και πολλά άλλα.  

Όπως και να έχει όμως είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να καταστρέψει μια κατά τα άλλα πανέμορφη φωτογραφία πορτραίτου. 

Η λύση υπάρχει στο Photoshop αλλά μίας και οι περισσότεροι πλέον φωτογράφοι χρησιμοποιούν το Lightroom για την γρήγορη επεξεργασία των φωτογραφιών τους θα πρέπει να υπάρχει λύση εντός του Lightroom που δεν απαιτεί την χρήση Photoshop σωστά; 

Σωστά! Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom ο Stratos Agiani θα σου δείξει πως μπορείς να κάνεις ακριβώς αυτό!  

Παρακολούθησε λοιπόν το βίντεο και άφησε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σου από κάτω για να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί! 

Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις δωρεάν εγγραφή στον νέα μα κοινότητα όπου μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις γύρω από φακούς, φωτογραφικές μηχανές και τεχνικές φωτογράφισης, για να λάβεις απάντηση απευθείας από τον Stratos Agiani! 

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια