ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΠΙΟΥ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroomθα σου δείξει πως να δημιουργείς, βήμα βήμα μία εντυπωσιακή κινηματογραφική φωτογραφία τοπίου.

Θέλεις να δημιουργήσεις εντυπωσιακές φωτογραφίες σαν αυτές που βλέπεις στο Instagram και το 500px αλλά δεν ξέρεις πως; 

Θέλεις να αναβαθμίσεις τις φωτογραφίες τοπίου σου από flat λήψεις σε κινηματογραφικά έργα τέχνης γεμάτα ατμόσφαιρα και δημιουργικό Mood; 

 Τότε είσαι στο σωστό δωρεάν μάθημα Lightroom!  Σε αυτό το μάθημα ο Stratos Agiani θα σου δείξει έναν μοναδικό τρόπο επεξεργασίας και μεταμόρφωσης των τοπίων σου ώστε να δημιουργείς εντυπωσιακές κινηματογραφικές λήψεις κάθε φορά! 

 Παρακολούθησε λοιπόν το βίντεο του νέου δωρεάν μαθήματος Lightroom και πάνε τις φωτογραφίες σου στο επόμενο επίπεδο! 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΠΙΟΥ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X