ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 3 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου δίνει 3 πρακτικές συμβουλές για να χρησιμποιήσεις σωστά ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία σύνθεση!

Οι γραμμές αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία της φωτογραφικής σύνθεσης μπορούν να κατευθύνουν το βλέμμα του θεατή εκεί ακριβώς που θέλετε με χειρουργική ακρίβεια, με συνειδητό ή υποσυνείδητο τρόπο.

Επιπλέον μπορούν να δώσουν την ψευδαίσθηση των τριών διαστάσεων σε μια φωτογραφία.

Τέλος οι γραμμές μπορούν από μόνες τους να αποτελέσουν το κυρίως θέμα σε μια φωτογραφία αν ο φωτογράφος ξέρει να τις χρησιμοποιεί έξυπνα καθώς και το που να εστιάσει την φωτογραφική του ματιά.

Μάθε λοιπόν σε αυτό το δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας πώς να αξιοποιήσει τις γραμμές προς όφελός τους.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και άφησε τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σου από κάτω για να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί! 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 3 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X