ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα σου δώσει ιδέες και συμβουλές για να βγάλεις πανέμορφες φωτογραφίες με φυσικό φωτισμό χρησιμοποιώντας μόνο ένα …… παράθυρο!

Με το Φθινόπωρο να έχει ήδη φτάσει συνεχίσουμε την σειρά μαθημάτων που έχουν σαν σκοπό να σας δείξουν αλλά και να σας εμπνεύσουν στο να βγάζετε φωτογραφίες …. εντός! 

 Στο σημερινό μάθημα θα εστιάσουμε στην καλύτερη πηγή φωτός που μπορούμε να βρούμε στο σπίτι μας και είναι δωρεάν. Φυσικά μιλάμε για το φως του παραθύρου μας!  

 Ο Stratos Agiani θα σου δείξει πως μπορείς να βγάλεις καταπληκτικές φωτογραφίες δίπλα στο παράθυρο σου, ξεκινώντας από απλά αντικείμενα και καταλήγοντας σε πορτραίτα, είτε έχεις κινητό είτε φωτογραφική μηχανή. 

Είναι ένα ακόμα θέμα που όλοι μπορούν να οργανώσουν και να φωτογραφίσουν, εύκολα και γρήγορα! 

 Παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας για όλες τις λεπτομέρειες και ξεκλείδωσε δημιουργικές ιδέες φωτογράφισης, μέσα στο σπίτι σου! 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X