5 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΡΟΜΟΥ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δώσω 5 πρακτικές συμβουλές για φωτογραφία δρόμου που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις.

 

Γιατί φωτογραφίζω στον δρόμο με ανορθόδοξες τεχνικές; Μα επειδή θέλω να αποτυπώσω κάτι με εντελώς διαφορετικό τρόπο; Πάμε να δούμε!

Η φωτογραφία δρόμου είναι ένα από τα αγαπημένα μου θέματα. Είναι σχετικά εύκολο, μπορείς να φωτογραφίσεις παντού και οποιαδήποτε στιγμή και ποτέ δεν ξέρεις τι θα πάρεις σαν τελικό αποτέλεσμα! Όλα είναι μια μεγάλη έκπληξη.

Για να βγάλεις όμως εντυπωσιακές και αξιόλογες φωτογραφίες δρόμου χρειάζεται να γνωρίζεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις και τεχνικές φωτογράφισης.

Για αυτό το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας είναι αφιερωμένο σε 5 τεχνικές φωτογράφισης και ρυθμίσεις που πρέπει να ξέρεις ώστε να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες δρόμου, με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις.

Δες  τα παραδείγματα, μάθε τι εξοπλισμό και ρυθμίσεις χρησιμοποίησα αλλά και τι κανόνες έσπασα για κάθε φωτογραφία!


Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!
 

 

Ο 2ος φωτογραφικός μας οδηγός είναι εδώ και ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Θέλεις 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με Ρυθμίσεις και Συμβουλές; Απόκτησε τον ΝΕΟ μας φωτογραφικό οδηγό με 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με προτεινόμενες ρυθμίσεις, ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

 

 

Ο 2ος οδηγός μας είναι εδώ!

Δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα για φωτογράφιση; Έχεις επενδύσει σε μια φωτογραφική μηχανή και φακούς αλλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις;

Αν ναι τότε σου δίνουμε 30 ιδέες φωτογράφισης μέσα από τον ΝΕΟ μας οδηγό φωτογραφίας Photo bits 002!

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή ιδεών και έμπνευσης που θα ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σου και θα σε κάνει να φωτογραφίζεις περισσότερο, με χαρα και όρεξη!

 

  • 30 κάρτεςμε 30 διαφορετικές δημιουργικές ιδέες φωτογραφίας
  • Σου δίνουμε ΟΛΕΣ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφική ιδέα
  • 120παραδείγματα με φωτογραφίες
  • 900 πιθανές ιδέες φωτογραφισης αν συνδιάσεις 2 ιδέες σε μία
  • Μια αστείρευτη πηγη φωτογραφικών ιδεών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο 330 από τα 500 συνολικά αντίτυπα είναι πλέον διαθέσιμα!

Πρόλαβε τι αντίτυπο σου ΣΗΜΕΡΑ με ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση και επιπλέον παροχές!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΜΑΘΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική φωτογραφίας που θα σε βοηθήσει στο να βγάζεις εντυπωσιακές και δημιουργικές φωτογραφίες, με τον εξοπλισμό που…

Σχόλια