ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα κάνουμε κάτι διαφορετικό! Θα σας δώσουμε πρόσβαση σε ένα ακόμα από τα σεμινάρια φωτογραφίας που κάνουμε κάθε μήνα αποκλειστικά για τα μέλη της Ακαδημίας μας!

Σήμερα έχουμε ακόμα μια έκπληξη για όλους εσάς. Με χαρά σας παρουσιάζουμε ένα ακόμα σεμινάριο φωτογραφίας διάρκειας 1,5 ώρας που θα σας δείξει πως να βγάζετε πανέμορφες νυχτερινές λήψεις ξεκλειδώνοντας έτσι ένα νέο δημιουργικό κόσμο.

Μάθε πως να δημιουργείς ατμοσφαιρικές νυχτερινές φωτογραφίες μέσα από κατάλληλες τεχνικές ρυθμίσεις και εξοπλισμό, σε απλή γλώσσα.

Σε αυτό το σεμινάριο φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα σου δείξει πως μπορείς να βγάζεις εντυπωσιακές νυχτερινές λήψεις, με τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις εύκολα από την επόμενη κιόλας νύχτα.

Και όλα αυτά με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις!

Enjoy!

 
 

Έρχεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της BLACK FRIDAY 2021

Θέλεις απεριόριστη πρόσβαση σε 100+ μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom; Σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα; Σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; Σε επιπλέον παροχές; Αν ναι μπες στην λίστα αναμονής για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΡΟΡΑ Black Friday που έρχεται. Καταχώρισε τα στοιχεία του ΣΗΜΕΡΑ για να ενημερωθείς όταν έρθει η στιγμή.

 

[ipt_fsqm_form id=”54″]

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια