ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δείξει πως να φωτογραφίζεις ώστε να δημιουργείς μια ιστορία με αρχή μέση και τέλος, και που δεν αποτελείται από λέξεις αλλά από μία σειρά λήψεων.

Οι περισσότεροι φωτογράφοι φωτογραφίζουν με σκοπό να αιχμαλωτίσουν μεμονωμένες στιγμές.

Ξεχνούν όμως πως η φωτογραφία σαν τέχνη μπορεί να ζωντανεύει τόσο μέσα από μεμονωμένες φωτογραφίες, όσο και από μια σειρά λήψεων που σαν σύνολο αποτελούν ένα ολοκληρωμένο έργο.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας o Stratos Agiani θα σου δείξει με πρακτικό τρόπο πως μια απλή εργασία, έχει μεταμορφωθεί σε μια πανέμορφή μικρή ιστορία, μέσα από την φωτογραφική ματιά, αλλά και με χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και ρυθμίσεων.

Παρακολούθησε το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να φωτογραφίζεις και να δημιουργήσεις ένα φωτογραφικό έργο που ξεπερνάει την δύναμη μιας μεμονωμένης λήψης.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

2 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"

  1. Καλησπέρα Στράτο! Άλλο ένα μαθημα που με ευχάριστο, απλό τρόπο δίνεις εναύσματα να δούμε αλλιώς κάποια θέματα και μας σπρώχνεις να ασχοληθούμε πιο συνειδητά με αυτό που αγαπαμε! Συγχαρητήρια…please συνέχισε και με άλλα θέματα!

  2. Στράτο γεια σου! Αφού σε ευχαριστήσω για όσα έχω μάθει μέχρι τώρα και σε συγχαρώ για την δουλειά σου, θα ήθελα να ρωτήσω, αν όλα είναι καλά. Από την 21 Μαϊου 2020, δεν λαμβάνω μηνύματα και δεν βλέπω μαθήματα κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Αισθάνομαι αποκλεισμένος, διαγραμμένος. Υπάρχει πρόβλημα με την συνδρομή μου; Είναι εύκολο να ενημερωθώ; Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια. Περιμένω εναγωνίως.
    Σίμος ΗΛΙΑΣ, Αλίαρτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X