ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δείξει πως να φωτογραφίζεις ώστε να δημιουργείς μια ιστορία με αρχή μέση και τέλος, και που δεν αποτελείται από λέξεις αλλά από μία σειρά λήψεων.

Οι περισσότεροι φωτογράφοι φωτογραφίζουν με σκοπό να αιχμαλωτίσουν μεμονωμένες στιγμές.

Ξεχνούν όμως πως η φωτογραφία σαν τέχνη μπορεί να ζωντανεύει τόσο μέσα από μεμονωμένες φωτογραφίες, όσο και από μια σειρά λήψεων που σαν σύνολο αποτελούν ένα ολοκληρωμένο έργο.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας o Stratos Agiani θα σου δείξει με πρακτικό τρόπο πως μια απλή εργασία, έχει μεταμορφωθεί σε μια πανέμορφή μικρή ιστορία, μέσα από την φωτογραφική ματιά, αλλά και με χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και ρυθμίσεων.

Παρακολούθησε το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να φωτογραφίζεις και να δημιουργήσεις ένα φωτογραφικό έργο που ξεπερνάει την δύναμη μιας μεμονωμένης λήψης.

 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Καλησπέρα Στράτο! Άλλο ένα μαθημα που με ευχάριστο, απλό τρόπο δίνεις εναύσματα να δούμε αλλιώς κάποια θέματα και μας σπρώχνεις να ασχοληθούμε πιο συνειδητά με αυτό που αγαπαμε! Συγχαρητήρια…please συνέχισε και με άλλα θέματα!

  2. Στράτο γεια σου! Αφού σε ευχαριστήσω για όσα έχω μάθει μέχρι τώρα και σε συγχαρώ για την δουλειά σου, θα ήθελα να ρωτήσω, αν όλα είναι καλά. Από την 21 Μαϊου 2020, δεν λαμβάνω μηνύματα και δεν βλέπω μαθήματα κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Αισθάνομαι αποκλεισμένος, διαγραμμένος. Υπάρχει πρόβλημα με την συνδρομή μου; Είναι εύκολο να ενημερωθώ; Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια. Περιμένω εναγωνίως.
    Σίμος ΗΛΙΑΣ, Αλίαρτος.